Október elején születendő, várhatóan 3,6-4 kg közötti súlyú kislány babára hányas méretű, milyen típusú, és hány darab kezdő ruha beszerzését ajánljátok, hogy ne vásároljam feleslegesen túl magam?
Igen az a legpraktikusabb, ha hasonló színűeket veszel, könnyebb a mosása!
Én vettem átlapolós bodykat is, amit nem a baba fején keresztül kell ráadni! Sőt rugdalózóból is az a praktikus ami alul is illetve felül (a hasán) is patentos, nem a hátán, na azokat nem szeretem még most sem! Sajnos én kaptam olyan rugdalózókat, ami a derekánál patentos, olyat ne vegyél! Tiszába tevésnél nem praktikus!
Előttem írta már valaki, a Tesco-s ruhákról! Nekünk is van onnan ruha (kaptunk-vettünk), és nagyon meg vagyok elégedve vele! Nem drága, jó az anyaga! Pl.: Vettünk a lányomnak farmer nadrágot 1200,-Ft-t, egy baba boltban a farmer nadrág 5000,-Ft-tól kezdődnek! Amit vettem az igazi lányos volt, a baba boltban meg egy egyszerű farmer! Hamar kinövi, nem érdemes drága ruhákat venni neki!
Én a Interspar-ban vettem bodykat 4 db rövid ujjú volt 2000ft, nagyon édesek, van ahol 1 db kerül annyiba!
01:07-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!