Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Október elején születendő,...

Október elején születendő, várhatóan 3,6-4 kg közötti súlyú kislány babára hányas méretű, milyen típusú, és hány darab kezdő ruha beszerzését ajánljátok, hogy ne vásároljam feleslegesen túl magam?

Figyelt kérdés
Gyakorló kislányos anyukák segítségét kérem szépen, köszi!
2010. jún. 20. 21:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Igen az a legpraktikusabb, ha hasonló színűeket veszel, könnyebb a mosása!

Én vettem átlapolós bodykat is, amit nem a baba fején keresztül kell ráadni! Sőt rugdalózóból is az a praktikus ami alul is illetve felül (a hasán) is patentos, nem a hátán, na azokat nem szeretem még most sem! Sajnos én kaptam olyan rugdalózókat, ami a derekánál patentos, olyat ne vegyél! Tiszába tevésnél nem praktikus!

Előttem írta már valaki, a Tesco-s ruhákról! Nekünk is van onnan ruha (kaptunk-vettünk), és nagyon meg vagyok elégedve vele! Nem drága, jó az anyaga! Pl.: Vettünk a lányomnak farmer nadrágot 1200,-Ft-t, egy baba boltban a farmer nadrág 5000,-Ft-tól kezdődnek! Amit vettem az igazi lányos volt, a baba boltban meg egy egyszerű farmer! Hamar kinövi, nem érdemes drága ruhákat venni neki!

Én a Interspar-ban vettem bodykat 4 db rövid ujjú volt 2000ft, nagyon édesek, van ahol 1 db kerül annyiba!

01:07-es voltam

2010. jún. 21. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!