Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet a vigantol cseppet a...

Lehet a vigantol cseppet a babám teájába tenni?

Figyelt kérdés
2008. nov. 3. 09:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Én is oda teszem,persze mindegy csak bevegye.
2008. nov. 3. 09:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen, lehet, én is abba rakom, mert a szájába nem engedi cseppenteni.
2008. nov. 3. 09:04
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia! Mivel nekünk azt mondták, hogy anyatejjel vagy tápszerrel együtt kapja meg, én kiskanálba cseppentettem a tej/tápszer mellé, úgy adtam be. (A D-vitamin ugyanis zsírban oldódik.)

-Macska-

2008. nov. 3. 09:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2008. nov. 3. 09:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem!Egyetértek a 3.válaszolóval!
2008. nov. 3. 09:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem! Mivel a Vigantol csepp az olaj, így csak a tea tetején fog uszkálni. Én kiskanállal adom neki.
2008. nov. 3. 09:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Én egyik gyerekemnek sem tettem semmibe. Cseppentem a szájába és már úgy tudja,,hogy a reggeli pelus cserével jön a nyalogatós csepp is. tátja a kis száját a vigantol nevére.
2008. nov. 3. 10:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem válaszolónak.Mikor az én kislányom pici volt, ő is annyira megszokta ezt a vitamin adást, hogy már tátotta a száját. A kisbabák életébe a legfontosabb a rendszeresség, így érzik magukat biztonságban. megszokott időben van a locsi, az alvás, evés, ők ezt megtanulják. Én kiskanállal adtam, és annyira megszokta, hogy mikor vittem dokihoz, a kanalas "oltásra", a doki teljesen el volt hülve milyen szépen nyitotta a száját a kanál láttán. Ajánlom neked a kiskanalas beadást, kevés anyatejjel.
2008. nov. 3. 10:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is mióta megszületett kiskanállal adom be neki, szépen lenyalja a nyelvével.Most 4 hónapos és fürcsi után mindig várja!
2008. nov. 3. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!