Mindig elfelejtem beadni a vigantol-t. Nagy baj?
Igen, baj lehet belőle, mert egyre több az angolkóros gyerek, úgyhogy nem tűnt el a betegség.
Nyilván a mindig nem azt takarja, hogy sosem kapja, akkora nagy bajt nem jelent. De próbálkozz adni neki, különösen a téli időszakban.
A heti het csepp biztos, hogy nem jo megoldas, igy nem is lenne hatasos.
Nincs nagy baj, de probald meg nem elfelejteni. En is volt, hogy kihagytam 3-4 napot, de rendszeresen adom neki. Kell neki mindenkepp.
Kérdezőnek: Fontos, hogy minden nap kapja. Tedd bele a dolgot a napi rutinba. Tedd oda, ahová a napi rendszerességgel használt dolgokat is, és akkor látni fogad az üvegcsét és eszedbe jut róla.
Mi a fürdető mellett tartjuk, és minden fürdéskor feltűnik az üvegcse.
Előzőnek: Nem csak kanállal adható, de a lényeg, hogy kis mennyiségbe kerüljön bele, ne nagyba, ne ússzon el, ne tapadjon a cumisüveg szélére stb., úgyhogy inkább kanállal add, vagy rácseppentve valamire, amiről le tudja nyalni (ha cumizik, akkor a cumi is jó, vagy a cumisüveg cumifeje).
előző előttinek, nem szabad a tápszerbe tenni!
nekem a doki külön mondta nem is egyszer. az a baj, hogy ez olaj ami kiül a cumisüvegre így a babádhoz már nem jut el :( vagy kiskanállal add vagy közvetlenül a szájába cseppentsd vagy a cumisüvegnek a cumi részére kívülre, hogy lenyalja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!