Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindig elfelejtem beadni a...

Mindig elfelejtem beadni a vigantol-t. Nagy baj?

Figyelt kérdés
Hiába van beállítva a telefonom is, hogy adjam neki, valahogy mindig elfelejtem. Most erőt veszek magamon, és adom neki minden nap, de eddig nem ment. :( 5 hónapos. Nagy a baj?
2011. nov. 6. 18:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vészes, bár attól függ, hányszor felejtetted el. Most hogy jön a tél, szüksége lesz a babádnak rá. Próbáld jól látható helyre rakni, mondjuk a pelusok tetejére, vagy a popsitörlőre, így ha azért nyúlsz, eszedbe lesz, mert szem előtt lesz. Vagy próbáld összekapcsolni valamilyen naponta végzett tevékenységgel, pl. fürdés előtt:D
2011. nov. 6. 18:47
 2/9 anonim ***** válasza:

Igen, baj lehet belőle, mert egyre több az angolkóros gyerek, úgyhogy nem tűnt el a betegség.

Nyilván a mindig nem azt takarja, hogy sosem kapja, akkora nagy bajt nem jelent. De próbálkozz adni neki, különösen a téli időszakban.

2011. nov. 6. 19:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Igyekszem! Még annyit, hogy minden nap ugyan akkor kell adni neki, vagy nem baj, ha más időpontban adom?
2011. nov. 6. 19:15
 4/9 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy minden nap kapjon! De ha ilyen feledékeny vagy, akkor pont hogy jobb lenne mindig ugyanabban az időben adni, s akkor benned is rögzül, hogy most van itt az ideje...
2011. nov. 6. 20:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is jobb a mindennap ugyanakkor,nálunk mondjuk fürdéskor,így hamar belém ivódott,egyébként ha tudod,h nem adtál neki előző nap,másnap kaphat kettő cseppet,sőt nekem védőnőm azt mondta,h úgy is jó lenne,h heti egyszer hét csepp...De ezt ne vedd biztosra,ink. kérdezz rá a védőnődnél,dokinál.
2011. nov. 6. 20:42
 6/9 anonim ***** válasza:

A heti het csepp biztos, hogy nem jo megoldas, igy nem is lenne hatasos.

Nincs nagy baj, de probald meg nem elfelejteni. En is volt, hogy kihagytam 3-4 napot, de rendszeresen adom neki. Kell neki mindenkepp.

2011. nov. 6. 20:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Én a konyha szekrénybe raktam, hisz ott van a babaviz, tápszer, stb. igy látom és fürdés után adom neki, de én belecsepegtetem a tápszerbe. Nem tusom, hogy szabad-e, remélem nem csak kanálal adható.
2011. nov. 6. 20:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek: Fontos, hogy minden nap kapja. Tedd bele a dolgot a napi rutinba. Tedd oda, ahová a napi rendszerességgel használt dolgokat is, és akkor látni fogad az üvegcsét és eszedbe jut róla.

Mi a fürdető mellett tartjuk, és minden fürdéskor feltűnik az üvegcse.

Előzőnek: Nem csak kanállal adható, de a lényeg, hogy kis mennyiségbe kerüljön bele, ne nagyba, ne ússzon el, ne tapadjon a cumisüveg szélére stb., úgyhogy inkább kanállal add, vagy rácseppentve valamire, amiről le tudja nyalni (ha cumizik, akkor a cumi is jó, vagy a cumisüveg cumifeje).

2011. nov. 6. 21:55
 9/9 anonim ***** válasza:

előző előttinek, nem szabad a tápszerbe tenni!

nekem a doki külön mondta nem is egyszer. az a baj, hogy ez olaj ami kiül a cumisüvegre így a babádhoz már nem jut el :( vagy kiskanállal add vagy közvetlenül a szájába cseppentsd vagy a cumisüvegnek a cumi részére kívülre, hogy lenyalja

2011. nov. 6. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!