Ti milyen gyakran fürdetitek a babátokat?
Újszülöttől 2-3 éves korig érdekel minden.
Miért naponta, miért kétnaponta, stb.
6os tőled kérdeznék. Hogy kell elképzelni a zuhanyzást 1 éves kora után? ?
Csak mert nekünk zuhany van itthon. A baba egyenlőre babakádban fürdik nálunk. És én is majd szeretnék àtállni.
11-es, 6-os vagyok
Beültetem a gyereket a zuhanytálcába és a leglágyabb zuhannyal lemosom. Szeretik hogy csikizi őket a víz, próbálják megfogni a szappant (házi kecsketejeset használok, nagyon jó a bőrüknek), csutakolják magukat, leöblítek és kész. Max. 5 perc.
Azért érdekelt, hogy ki hogyan szokta, mert nekünk is azt mondták a kórházban, meg a védőnő is, hogy elég 3-szor egy héten. Nagyon szárítja a bőrét a sok fürdés.
Mi ezt a gyógyszertári krémet használjuk fürdéshez, az nem szárítja a 6 hetes pici bőrét (A Johnson babaolajra meg rá van írva, hogy a gyerek ne lélegezze be a benne lévő illóolajokat. Őőő, azt hogyan, ha a testét kenem be???).
Természetesen ha bekakil (nálunk változó, 2-3 naponta kakil), akkor fürdés van.
Aki naponta fürdeti (most a 6 hónaposnál kisebbekre gondolok), neki nem volt gondja a bőr kiszáradásával?
mi kétnaponta, üres napokon meg nedvessel kicsit letörölgetjük. Ha picit beizzad a meleg miatt, akkor többször, vagy amikor véletlen lehánnya magát, felkeni a hajába a jó kis nyálas/tejes kezét, nagyon összetojja magát... természetesen ilyenkor inkább zuhany:)
sajna látszik, hogy a bőrének nem tesz jót ez a sok zuhany, azt is mondják, hogy nem egészséges, de néha tényleg kell ez a frissítő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!