7hónapos babátokat hánykor fürdetitek?
lehet velem van a baj de nem értem a kérdésed :))
mi 20.00-kor fürdetünk, utána szopi és alvás, kb. 20.45-re alszik el. emellett alszik 09.30-10.30, és 13.00-14.00 között, illetve néha 16.00 tájékában még egy fél órát. 7 hós.
Ha leírod hogy pontosan mikortól alszik, megválaszolom hogy szerintem az úgy jó e mert nem világos a leírásodból (fáradt vagyok lehet az a baj:))
amúgy én nem adnék tejpépet közvetlen lefekvés előtt, nálunk 18.00-kor kapja, fürdés előtt 2 órával.
Nálunk mindig változik a fürdés ideje. Ha 3x alszik, akkor 7-fél 8 felé van fürdés, ha csak 2x, akkor már fél 7-kor. A vacsora is ehhez igazodik: előbbi esetben fél 8-8 óra között, utóbbiban 7 és fél 8 között. Fél 9-9 óra között alszik el, éjjel többször megébred, de csak cumi, víz, vagy anya kell neki és alszik tovább. Fél 7-7 között felkel enni és fél 8-i, 8-ig, extrém esetben fél 9-ig visszaalszik.
Miért kellene 6x etetned? Az nem megoldás, ha fürdés előtt adsz neki babakekszet majszolgatni, vacsira meg amit amúgy is szokott kapni?
Nálunk van, hogy be kell vetni egy kis nassolnivalót. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!