Ti hogyan fürdetitek a babátokat?
8 honapos kb 20 percig furdik. Nagyokat pancsol es jatszik. Kb felidonel " lecsutakolom" aztan hagyom tovabb elvezkedni!😃
Hogy hogyan furdetem? Lefektetem elosszor hattal, tartom jobb kezzel a nyakanal es lemosdatom fentrol lefele. Majd hasal egy sort es hatulrol is megmosdatom. :)
ameddig elvezi ameddig idotok engedi illetve ha nem elvezi addig amig tiszta nem lesz :P ha magat a technikat kerded mert szules elott allsz©, ajanlom a Parents szulokepzo videoit, youtubeon megtekintheto. egyebkent a korhazban a csecsemosok is megmutatjak bar ott csap alatt furdetnek nem kadban..
nalunk is az elso 3 honap orditos volt pedig enekeltem is neki de utalta.. apja fogta tartotta en meg mosdattam.
4-6 hos volt mikor elkezdett a kezevel pancsolni. akkor at is tettuk a nagy kadba h ne usszon a furdo, kadbetetbe. igy furdott 11 hos koraig mig megtanult ulni azota a nagy kadban ulve furdik es.alig lehet kiszedni a kadbol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!