6,5 hónapos baba miért nyafog mindig?
Kérdező, TE vagy a frusztrált, először is, mert te írtál ki kérdést, és te írogatsz össze-vissza írásjelhalmozzásal, nem más. Ez egy.
Kettő: a többes szám nem "humor", hanem infantilizmus.
Három: neked nagyon komoly baj van a fejeddel, hogy ideveted ezt a katyvaszt, amiben egy épkézláb mondat sincs, és elkezdesz hisztériázni, ha erre mások felhívják a figyelmedet.
Nem, a fentiek miatt nem másnak van szüksége új házastársra.
15: szia
ahogy írtam, a kellemes határok között mozgasd, viszont szerintem fontos, hogy amikor te segítesz neki tornászni, akkor olyat csináljatok amit még nem tud, amit gyakorolnia kell. Pl mikor még nem ment a forgolódás, akkor sokat forgolódtunk együtt, hasaztunk és a többi. Ha már felülni akar, akkor sok felülést csináljatok együtt, kicsit segít neki és mutasd meg hogyan kell (megfelelő pózban legyen, amiben majd később ő is fel tud ülni). Remélem érted a lényegét.
Pl a miénknek szinte egész nap a levegőben van a lába, mert elején sok sok lábtornát csináltunk és annyira megerősödött, hogy jobban bírja, mint egy felnőtt. Természetes ha már ebben a szakaszban van, akkor nem kell lábtornázni nagyon, max nyújtás, csípő gyakorlatok. Akkor mehetsz a következő szintre.
Gondolom te is olvasgatod mint én, hogy melyik hónapban miket kellene tudnia (mikor forog, mikor csoszog, mikor emelkedik stb). Szóval ebből indulj ki, és ha már egyik szépen megy, akkor gyakorolod a következő szintet amit el kell sajátítania. Hidd el, ha új izmokat mozgatsz rajta, akkor nagyon fárad, ugyanúgy mint egy felnőtt ember is, akinek jó a mellizma, az ugyanúgy kifárad a lábizom gyakorlatoktól.
De ez csak egy olyan tanács, ami nálunk bevált, nincs kőbe vésve, de talán nálad is segít. Erőltetni nem akarlak és a babát is csak addig kell, amíg látszik, hogy élvezi (meg még 2 másodpercet, hogy fejlődjön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!