Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem hízik a babám?

Miért nem hízik a babám?

Figyelt kérdés
Születési súlya 4300 gr , hazajövetelkor 3960 gr volt. Most 13 hetes és 5700 gr és ennyi volt a múlt héten is. Enni nem akar többet hiába erőlködöm. Szedi a Maltofert is, mert egy kicsit vérszegény, de annak is már több hete és sokat nem segített. Mi lehet a gond?
2008. nov. 2. 23:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Azt szokták mondani,hogy a babáknak is van egy ilyen időszaka,hogy kicsit lelassul a súlynövekedés.Az jó hogy nem fogyott,arra nagyon figyelj,a lényeg,hogy ne legyen étvágytalan,jókedvű,nyugodt baba legyen.Írod hogy vérszegény akkor ez pláne közre játszik,de ha időben meg kellett volan már változnia,mert olyan rég szedi a Maltofert,és úgy látod hogy baj van,akkor inkább orvos.Azért írom,mert az én babám is nagyon étvágytalan volt,és éreztem valami nem stimmel,csak láttam keveset eszik,de nem mértem.Mindenki mondta,eszik annyit amennyi kell,és erre fogyott 40 dkg-t.AZért mondom hallgass az ösztöneidre,és ha úgy látod beszéld meg az orvossal.Biztos hogy meg fog indulni hízásban,csak idő kell neki a vérszegénység miatt is,amúgy mikor kell mennetek újra vérvételre,hogy kiderüljön most hogy állnak a vasraktárak?
2008. nov. 3. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!