Meg fogja szeretni a babakocsit? Ti hogy bírjátok a mindennapos "egyedüllétet" otthon?
nálunk bírja, de inkább akkor amikor fáradt, akkor nagyon hamar elringatja.
meg kell szoktatni vele, hamar belerázódik
Első gyerekemnél nem is volt babakocsink, végig hordoztam.
A 2. babánál már vettünk, de ő is sírt benne az elején, nem is erőltettem.
4 hónapos volt mikor kissé döntve sportbabakocsiba tettem, akkor már nem sírt benne, mert kilátott, elnézelődött.
Ennek ellenére mai napig jobban szeretem hordozni, ő is sokkal nyugodtabb (soha egyszer nem sírt egyik gyerek sem hordozás közben).
Nektek is az a mózeskosár- hordozó- sportrész+ 1 váz van. Az ismerettségi körömben a gyerekek rühellik a mózeses részét, mert mély. Nekünk vízszintesig dönthető sportunk volt, batar nagy. Utálta a fiam, mert szűknek érezte. Aztán szereztünk egy 15-20 éves, két irányból tolható, vízszintesig dönthető, könnyű sportot. Imádta a fiam, csak kinőtte. Használd a sport részét, ha majdnem vízszintesig dönthető, már jó. A gyerek kilát.
A hordozókendőt se bírja minden gyerek, hiába hangoztatják ezt. Többfélét próbaltunk ( segítséggel, klubbokban) 5 percnél tovább nem bírta a fiam, feszengett, sírt, ordított ( minden rendben van, kúszik, mászik, nincs izom gond). Mielőtt méregdraga kendőket, hurcibigyókat vennél, kölcsönözz. Postafordultaval is lehet és próbald ki a sport részt.
A facebook a barátunk, keress csopikat, én is ezt tettem, beszélgetünk és talalkozunk is gyakran a többiekkel, gyerekeink egy idősek.
Nálunk ha fáradt akkor csak mégrosszabb, mert meg van szokva, hogy alvás sötétben a kiságyában van. A fény zavarni szokta. Egyébként igen, nekünk is a 3 részes babakocsink van, a sport részt majd megnézem mennyire dönthető és akkor egyik reggel kipróbáljuk.
A hordozókendőnek utána nézek. Bár azokból olyan sok félét láttam, hogy választani se tudnék. A kölcsönzést megnézem van-e erre fele, hátha az hatásos még ebben a 3 hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!