Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meg fogja szeretni a babakocsi...

Meg fogja szeretni a babakocsit? Ti hogy bírjátok a mindennapos "egyedüllétet" otthon?

Figyelt kérdés
3 hónapos a kislányom. Szülés előtt egy hónappal költöztünk vidékre, előtte 250km-re a fővárosban laktunk, így itt nincs senki barátunk. Egész nap egyedül vagyunk itthon, reggel tudok elmenni a lányommal 20 percre a közeli pékségbe, de van, hogy így is hazafele az utat végig sírja a babakocsiban. Ezután séta már csak este van, amikor hazajön a vőlegényem. A nap többi részét itthon töltöm a 4 fal között a kicsivel. Nagyobb bevásárlóközpont, pláza stb nincs a közelben, hosszabb útra pedig nem merek vele elindulni mert 10 perc után addig sír amíg ki nem veszem a babakocsiból nézelődni és utána már nem is lehet visszarakni. Talán ha picit nagyobb megfogja szeretni a babakocsit? Már annak is örülnék ha reggel 1 órára le tudnék vele menni és nem sírna folyton.
2018. aug. 13. 16:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, bízom benne, hogy ha váltunk a sport részre akkor már jóval több időre lemehetünk, csak akkor már tél lesz... :/ a hordozókendőt a párom nagyon ellenzi, szerinte nem jó a gerincnek, ezért nem is vettünk. Most a mózesben egyébként ha árnyékban vagyunk gyakran lehajtom a kupolát, és olyankor nevetgél magyaráz a fölötte lévő faleveleknek de amint tovább megyünk sír.
2018. aug. 14. 08:28
 12/17 anonim ***** válasza:
A hordozókendő pontról pontra támasztja a gerincét, ezért nem rossz a babának, sőt. Ráadásul a csípőnek is nagyon jó. Küldjek cikkeket? Vagy van facebookon hordozós csoport, ott nagyon jól össze vannak gyűjtve a tudományos források.
2018. aug. 14. 09:00
 13/17 anonim ***** válasza:

nálunk bírja, de inkább akkor amikor fáradt, akkor nagyon hamar elringatja.

meg kell szoktatni vele, hamar belerázódik

2018. aug. 14. 09:22
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Első gyerekemnél nem is volt babakocsink, végig hordoztam.

A 2. babánál már vettünk, de ő is sírt benne az elején, nem is erőltettem.

4 hónapos volt mikor kissé döntve sportbabakocsiba tettem, akkor már nem sírt benne, mert kilátott, elnézelődött.

Ennek ellenére mai napig jobban szeretem hordozni, ő is sokkal nyugodtabb (soha egyszer nem sírt egyik gyerek sem hordozás közben).

2018. aug. 14. 12:25
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
a kenguru az valóban rossz a gerincnek, de egy szövött kendő pontról pontra támaszt
2018. aug. 14. 15:20
 16/17 anonim ***** válasza:

Nektek is az a mózeskosár- hordozó- sportrész+ 1 váz van. Az ismerettségi körömben a gyerekek rühellik a mózeses részét, mert mély. Nekünk vízszintesig dönthető sportunk volt, batar nagy. Utálta a fiam, mert szűknek érezte. Aztán szereztünk egy 15-20 éves, két irányból tolható, vízszintesig dönthető, könnyű sportot. Imádta a fiam, csak kinőtte. Használd a sport részét, ha majdnem vízszintesig dönthető, már jó. A gyerek kilát.

A hordozókendőt se bírja minden gyerek, hiába hangoztatják ezt. Többfélét próbaltunk ( segítséggel, klubbokban) 5 percnél tovább nem bírta a fiam, feszengett, sírt, ordított ( minden rendben van, kúszik, mászik, nincs izom gond). Mielőtt méregdraga kendőket, hurcibigyókat vennél, kölcsönözz. Postafordultaval is lehet és próbald ki a sport részt.

A facebook a barátunk, keress csopikat, én is ezt tettem, beszélgetünk és talalkozunk is gyakran a többiekkel, gyerekeink egy idősek.

2018. aug. 15. 08:19
 17/17 A kérdező kommentje:

Nálunk ha fáradt akkor csak mégrosszabb, mert meg van szokva, hogy alvás sötétben a kiságyában van. A fény zavarni szokta. Egyébként igen, nekünk is a 3 részes babakocsink van, a sport részt majd megnézem mennyire dönthető és akkor egyik reggel kipróbáljuk.

A hordozókendőnek utána nézek. Bár azokból olyan sok félét láttam, hogy választani se tudnék. A kölcsönzést megnézem van-e erre fele, hátha az hatásos még ebben a 3 hónapban.

2018. aug. 15. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!