Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a kezébe veszi a 3 hónapos...

Ha a kezébe veszi a 3 hónapos babámat anyukám állandóan puszilgatja össze vissza. Engem nagyon zavar. Miért csinálja ezt? Hogy mondjam meg hogy ne csinálja és ne sértődjön meg?

Figyelt kérdés
2018. aug. 12. 19:28
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
15%
Nem tudom mennyire szereti az olyan a gyereket, akit nem zavarja hogy bármit ráragaszthat.. Nekem anyukám érdekes nem puszilgatja, anyósom viszont állandóan akarná,annyiszor rá lett szólva, mégis anyukám szereti jobban.. Erről ennyit
2018. aug. 13. 08:36
 22/33 anonim ***** válasza:
91%

Én nem ovtam őket a széltől is, még szerencse, hogy eletben maradtak...9, 15 és 18 évesek.

Folyton mentünk, a dedik puszilgattak őket. Sőt, ha a dediknel volt ismerősunk, tőlük sem feltunk. Némelyek itt nagyon megjatsszak magukat😀

2018. aug. 13. 08:40
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy akik szerint egy puszi olyan rettenetesen veszélyes hogyan adnak puszit? Normális esetben nem tocsog a nyálban a másik fél...
2018. aug. 13. 09:22
 24/33 anonim ***** válasza:
83%

az még semmi! az enyémet a feleségem is megállás nélkül puszilgatja! na próbáld neki megmondani, hogy ne csinálja!

Amikor anya is itt van, akkor két oldalról megállás nélkül kapja, ha meg pucér, akkor minden porcikáját puszilgatják

2018. aug. 13. 10:30
 25/33 anonim ***** válasza:
88%

Tízezerből egy ha kap valamit, abból is kigyógyítják, de nehogy bárki agyon merje szeretni azt a gyereket, még a végén kiegyensúlyozott ember lesz belőle!

Akárhogy keresgéltem, egyetlen esetről találtam cikket, bulvárban leginkább, meg a 24.hu-n, ahol megemlítették, hogy a herpesz egy speciális, ritka fajtája ez, ami halálos is lehet. Azért linkeltem a wiki szócikket, ott egyedül a majomherpesz ilyen, már csak el kellene olvasni. Aztán persze nem kell egyetérteni vele, nyugodtan lehet szeretetmegvonásban nevelni a gyereket, addig se hal bele alig létező vírusokba. De akkor szúnyog se csípje meg lehetőleg!

2018. aug. 13. 10:42
 26/33 anonim ***** válasza:
19%
Egy gyerek akkor van csak szeretve ha megvan puszilgatva??
2018. aug. 13. 10:58
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Ne sarkíts, nem ebben áll a probléma, hanem hogy zavartalanul kifejezhető a szeretet a családban, vagy rosszallás övezi kb kötelezően? Mindenfelé csak az érzékeny kis "antennáik" kerülnek szóba, ha lelki fejlődésről van szó. Na ez nem egy a százezerből.

Ugyanezzel az erővel lehet bukósisakot adni rá, amint állásba kapaszkodik, mert hú, betörik a feje. Meg a gyerekre is elkölthető pénzt több lépcsőben elverni autós gyerekülésekre, mert az agyontanúsított túlárazott szutykok biztos nem dögmeleg műszálas ipari hulladékok napfénytől ridegre bomló környezetkímélő műanyagból... Csak mert kb senki nem balesetezik soha, főleg nem akkorát, hogy kelljen a (működőképes) mentőkapszula... Meg hároméves kor alatt nincs tej, mert írta a Blikk, hogy Dr Nevenincs szerint elvileg allergizálhat.

Soha nem értettem ezt a mentalitást.

2018. aug. 13. 11:40
 28/33 anonim ***** válasza:
87%
Én bevallom csak ettől a puszilgatástól irtózom, mert erre tényleg nem lenne feltétlen szükség 1 éves koráig.. A többiben viszont igazad van nem kell mindentől félteni, én sem teszem.
2018. aug. 13. 11:48
 29/33 anonim ***** válasza:
25%

11 és vagyok! Azért azt ne mondja már nekem senki, hogy az teljesen rendben van hogy egy dohányzó felnőtt , szájon puszilja a 6 hónapos gyereket!

Vagy azt hogy nyalogatja a gyerek arcát például!

Azt hogy egy babát kézfejen (konkrétan a csukló részről beszélünk) amit ugye a baba nem igazán vesz a szájába, ne említsünk már egy napon egy szájon csókolással vagy konkrétan arc nyalogatással! Pfúj!!

Én nem tartom burokba a gyerekem, amióta megszületett visszük közösségbe mindenhova. De van az a pont amit nem hagyok!!!

2018. aug. 13. 12:52
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Aki NYALOGATJA egy másik ember arcát akár gyerekét, akár felnőttét, az nem normális. De lássuk be, ez azért nem egy gyakori jelenség..a kérdés pusziról szólt. Viszonylag kevés nagymamát láttam eddig az unokája arcát nyalogatni.
2018. aug. 13. 13:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!