Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 éves kor alatt miért nem...

2 éves kor alatt miért nem kaphat a baba Danone Activia joghurtot?

Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 15:35
 1/9 anonim ***** válasza:
25%
én az elejétől adtam neki, úgy 9-10 hónaposan már rendszeresen evett. Most 2 év fél éves és semmi baja, a mai napig eszi. Hol olvastad, hogy nem szabad?
2010. jún. 20. 15:38
 2/9 anonim ***** válasza:
25%

Az én kisfiam is kapja 8.5 hós! A naturt is és a gyümölcsöset is!

Doktornőnk ajánlotta!

Üdv

2010. jún. 20. 15:40
 3/9 anonim ***** válasza:
25%
Már hogyne ehetne! 1 éves kortól mehet a sajt, a kefír, a natúr joghurt, activia...
2010. jún. 20. 15:41
 4/9 anonim ***** válasza:
25%
A fiam 9 hónapos, és négy napja minden nap kap egy aktiviát... semmi baja. Most a túrót próbáljuk ki. :)
2010. jún. 20. 16:18
 5/9 anonim ***** válasza:

Gyerekek is fogyaszthatják az Activia® termékeket?

Amennyiben a gyermek elmúlt 2 éves, nem érzékeny a tejfehérjére, a tejcukorra, vagy a termék bármely összetevőjére, akkor az egész családdal együtt nyugodtan fogyaszthatja az Activia joghurtokat. Az összetevők listája a termékek csomagolásán olvasható.

Ezt a Danone honlapján írják.

2010. jún. 20. 16:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Ahogy írta az utolsó, a Danone nem javasolja, csak két év felett a saját termékét.
2010. jún. 20. 16:43
 7/9 anonim ***** válasza:
az én fiam még nem volt másfél éves amikor a háziorvos ajánlotta a hosszan tartó hasmenésre. Talán inkább úgy van, hogy rendszeresen nem ajánlott, csak alkalmanként, indokol esetben.
2010. jún. 20. 18:03
 8/9 anonim ***** válasza:

A gyártó nem ajánlja, ahogy már előttem be is másolták a danone honlapjáról.

A benne lévő bifidusz tényleg nagyon fontos, csak nem ekkora mennyiségben. Az inkább a felnőttek gyomrának, bélrendszerének van kitalálva, nem egy 8 hónapos kisbabáénak!!!

2010. jún. 20. 20:15
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! a barátnőmtől hallottam még régebben,és most,hogy a lányom elérte a 8 hós kort,lassan kezd foglalkoztatni a téma...

örülök,hogy megerősítettétek az állítást!

Aki meg biztos a dolgában,az sztem ilyen fontos kérdésben ne adjon tanácsot!

2010. jún. 21. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!