Tudom google a baratunk, sokat olvasgatok rola es probalom gyarapitani a tudasom a baba fejlodeserol. Megakadtam teljes mertekben?
Elvileg 2018.06.30-an volt az utolso menstruaciom, technikailag 2,5 napig tartott mert 3.a delutan mar szeretkeztem a ferjemmel es aznap kezdtuk a baba projektet.
Altalaban ilyen 3-4 maximum 5 napig tart a menzeszem.
De valamiert ez a mensi cask 2,5 napos volt… meg talan picit barnaztam az utolso napon de elso napon tampont raktam fel nem tudtam annyira monitorozni mennyi jon es milyen allagu, raadasul aznap volt az eskuvom orultem hogy 2szer tudtam cserelni a nagy ruhamban..
Szoval lenyeg a lenyeg.
Kisbabat varok aminek elmondhatatlanul orulunk.
De most igy elkezdtem kalkulalni es furan jon ki ez az egesz.
Junius 30.an mensi elso nap
Julius 3.a elso szex ( utana szinte mindennap probalkoztunk)
Olyan 10.e es 19.e kozott furan voltam, fura dolgokat produkaltam mintha ereztem volna hogy babat varok.. jobban vigyaztam magamra mint altalaban alig akartam meg magassarkut is felvenni nehogy elessek stb…
JULIUS 21.EN VASTAG KET CSIKOT TESZTELTEM!!!
Hogy lehet ez hogy csak 5 hetes es 5 napos vagyok es az ominozus eset ota ket het volt a peteeresig ( ugye elvileg akkor fogant Julius 14 a peteereskor) 14.en en meg mar 21-en nagyon egyertelmu teszten lattam hogy terhes vagyok. Most teljesen butanak erzem magam de tenyleg furanak tartom es tul korainak azt a vastag csikot, lehet hogy az a 2,5 nap mensi nemis mensi volt es tobb hetes vagyok?
Jovoheten 19.en megyek ultrahangra csak addig meg megy a kombinalas, es a hormonok is dolgoznak?
Lehet elöbb fogant meg... nem mindig ugy törtenek a dolgok ahogy az a nagykönyvbe levan irva 😁 Nekem kesöbb fogant meg 😁
15hkm ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!