10- 12 hetesen megállapítják az első ultrahangon, hogy mi a baba neme?
Nem mindegy milyen a gép és kell hozzá szerencse is.
Én 17 hetesen tudtam meg, hogy fiú. De akkor már olyan látványos kukis volt, hogy előbb mondtam ki, mint a doki :)
Uh gép függő.
Egy barátnőm dokijának olyan brutál jó gépe van, hogy a 10 hetes uh-n olyan élesen látszódott, hogy fiú, hogy bármelyik laikus szem is felismeri.
#5-ös,ez azért érdekes, mert a külső nemi szervek a 12. hét után kezdenek egyáltalán különbözni. Előtte ugyanolyan dudorokból áll mindkét nemnél a külső nemi szerv. Ez nem gép, vagy orvosfüggő.
Szóval kérdező, nem, nem valószínű. 12 hetesen már lehet tippelgetni, hogy esetleg melyik a valószínűbb, de 10 hetesen kizárt.
Elvileg ha látnák is 12. hét előtt, nem árulhatják el, nehogy amiatt legyen abortusz mert nem a kívánt nemű a gyerek.
Egyébként: a külső nemi szervek a 12. hétben még nem 100%-ig kifejlettek, így legfeljebb megtippelni lehet. A Müller cső végső átalakulása a 12-14 hét közé tehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!