8 hetes baba valószínűleg gázok miatt éjjel nem tud visszaaludni. Mit lehetne tenni?
Szélcső, egy kicsit alvás előtt megingerled neki, lehet be is fog kakilni tőle, de megkönnyebbül.
3 hónapos kor után meg már általában nem ilyen hasfájósak, mi el tudtuk hagyni, csak székrekedésnél vettük hasznát.
hát ha gáz a probléma, akkor a legtutibb módszer, hogy változtatsz az étrendeden. Tudom gáz :), feleségem is húzta a száját, de a gyerek érdekében el kell hagyni mindenféle gázt okozó ételt, amellett a hagymát is.
Ami még nálunk bevált, azok a szoptatós teák, meg a szélhajtósak. Mi patikában kevertettünk ki egyet. Egész nap szinte azt itta.
Párom is egész nap fingadozott, fiam is, de már nem fájt neki, könnyen jött.
Ez olyan 3-4 hónapos koráig fontos, utána már nem fogja (annyira) zavarni a gáz.
3 vagyok
ahogy négyes írta, azt én is csinálom, de feltételeztem, hogy nem csak picikét mozgatod a babád lábát, hanem rendesen megtornáztatod, mint ahogy egy rendes csípőtornán kell.
Egy rendes torna aranyat ér, de ha az nem elég, akkor amit írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!