Sokat bukik a baba, éjjel van fent inkább, mik a tánácsok?
Sziasztok!
Sokat bukik az 1 hetes babám, mindenki azzal nyugtat, hogy ez normális, de ma a szopi közben (ezáltal a végén) visszabukott. Van valami praktika, amivel ezt meg lehetne akadályozni, vagy csökkenteni a bukást?
Gond hogy bukik vagy minden rendben? (Doki még nem volt az első körös látogatáson, hogy megkérdezzem...már napok óta tolódik).
A másik, hogy többnyire éjféltől 6ig alszik a baba, este nem is keltem etetésre, most nap közben sem nagyon, viszont az este 8-12ig nagyon aktív, nyűglődik, napközben viszont inkább alszik. Nem nagyon tudom felkelteni sem, olvasok neki hangosan, simogatom, de csak mocorog, és békésen alszik tovább.
Beáll egy idő után az ej/nappal érzés vagy keltegessem határozottabban?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Én nem keltegettem a kisfiamat, ő is sokat aludt nappal az első hetekben, éjjel többet volt fent. Beáll néhány hét alatt a nappal/éjszaka érzet.
A bukás önmagában normális, az nem mindegy, hogy mekkora mennyiséget bukik, illetve, hogy a gyarapodás emellett megfelelő-e.
Hú! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a gyors választ! Komolyan megnyugtatóbb, mint amit a védőnő vagy bármi tanácsol.
Egy ideje érzem én is, hogy nem fogok senkire hallgatni, úgyis én érzem mi a jó a babának.
Keltegetest eddig sem erőltettem szerencsére,hamar feltűnt h kel amikor kel :) épp most kelt, meg is mértem, kórház óta 250 gramm 1 hét alatt :D lehet duci baba lesz, de igy pláne megnyugodtam.
Nagyon szépen köszönöm a nyugtató szavakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!