Mit csináljak? 1 éves kisfiam szinte semmit nem akar enni csak szopizna.
Figyelt kérdés
6 hónapos korában kezdtem a hozzátáplálást. Jó étvágy volt, mindent evett még a fogai el nem kezdtek jönni. 8 hónapos korától nem nagyon akar enni. Hízik rendesen, majdnem 10 kg és 78cm. Ha az apja eszik abból mindig kér, anyukámmal is eszik rendesen,de tőlem alig fogad el valamit. Egész nap szopizna. Már szeretném lassan leszokatni, nagyon lefogytam az utóbbi pár hónapban és tesót is szeretnénk.2010. jún. 20. 12:01
1/1 anonim válasza:
Nem nagyon tudsz mit csinálni. Ha jönnek a fogacskák, gyakran étvágytalanok. Örülj, hogy tudsz szoptatni, legalább nem hal éhen. Tesó attól még lehet, megjött már? Mi is így voltunk, elsőre teherbe estem, aztán abba is hagyta a szopizást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!