Mozgasfejlodesen kapcsolatos a kérdésem. 6 hónaposan stabilan ült és mászott a babánk.7honap körül felállt. Most 9 hónapos múlt és egy-egy lépést tesz tárgyak mellett?
Az a leges legjobb, ha sokat mászik elindulás előtt, és nem marad ki egy-egy mozgás forma.. (Nyilván ezt szabályozni nem tudod)
Ha kimarad egy mozgás forma, később az idegrendszerre lesz káros hatással. (Így lesz hiperaktív, figyelemzavaros, ADHDs, vagy így lesz tanulási nehézségei ) Egyáltalán nem kell még neki 9 hósan mennie. 1 kicsit olvass utána ennek.
1 válaszoló.
Köszönöm!Azt gondoltam, hogy ennyi idősen,már majd úgy lépked a kanapén mellett, hogy nem gyozom követni 😂. Első baba és az ismerősök körében sincs kicsi aki alapján következtetne az ember.Raadasul olvastam egy cikket a megrekedtek mozgasfejlodesen és azt gondoltam, hogy esetleg ebben vagyunk.
2-es válaszoló.
Megvolt minden mozgásforma és pár hétig gyakorolta is mindet.Csak ugye a forgás,kuszas, mászás, ülés olyan gyorsan követték egymást.Eddig én sem gondoltam, hogy gond volna a fejlődésével csak ez a cikk bezavart,elbizonytalanította.
Amúgy volt olyan ismerős aki beszólt, hogy tuti lesz majd valami ,, böjtje" annak hogy korán felállt,de így is minden tőlünk telhetőt megtettünk (nem segítettük)a gyors felállást.7honapig tudtuk visszatartani.Kicsit parazok emiatt.
3-as válaszoló
Persze 😂. Nem gondoltam, hogy maga fog járni ilyenkorra csak hogy erre az időre mondjuk a kanapéba kapaszkodva már simán ,, közlekedik" több lépést meg tud tenni.A földön jól elvan, villámgyorsan mászik és tényleg csak a cikk miatt jutott eszembe, hogy esetleg megakadt a mozgasfejlodesbe.A következő babánál majd rutinosabb leszek 😂
azért ez egy kicsit szemétség, mert tegnap óta idegesít a kérdés. Tök jól fejlődik a babád és te izgulsz. Az enyém még ezt nem csinálja, pedig sok a torna és nagyon ügyesen fejlődik, habár még van egy jó hónapja. Most akkor minden nap ezerrel nyomjuk a tréninget, hogy behozzon!
amúgy sok helyen olvastam, hogy addig amíg 10 hónapos, addig nem probléma, ha még nem kúszik össze-vissza. Az alatt normális, és minden babánál máshogy megy a fejlődés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!