Kislányom 10 hónapos múlt, naponta 4x150 ml tápszert eszik még a szilárd kaja mellett, normális ez így?
Figyelt kérdés
Eszik éjszaka, újra elkezdett felébredni, és kell neki, eszik délelőtt, azon alszik el, eszik délután és este lefekvés előtt.2010. dec. 23. 19:35
1/1 anonim válasza:
A babák minimum 1 éves koráig kell 500-600 ml tejalapú táplálék ami anyatej vagy tápszer(és véletlen sem tehéntej!!)Úgyhogy szerintem ne aggódj,ha kell neki akkor adj!Én inkább az éjszakait gondolnám meg!Azt mondják ha újra el kezd kelni éjszaka a baba az éhség miatt az azért van mert nappal nem eszi meg azt a kalóriáját amire szüksége van és ezt éjszaka pótolja!Miket eszik,és mikor???
Bár én még nemtudok tapasztalatot mondani mert az enyém még csak 7 hós de próbáld meg esetleg azt,hogy fürcsi előtt valami húsos főzi(vagy tejpép) és fürcsi után tápszer és akkor hátha bírja megint az éjjelt!
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!