Hogy reagálnál az örökös "csúfolásra"? Én már elkeseredek néha
Kisfiam érdekes, egyedi szemöldökkel született. A szélénél fölkunkorodik. Emiatt bárki, aki meglátja, egyből szóvá teszi, hogy milyen szemöldöke van. Már nekem esik rosszul, hogy mást nem látnak a babán, csak a szemöldökét.
Pedig hatalmas, szép kék szemei vannak, szép szája, stb.. De csak a szemöldökkel vannak elfoglalva. Hiába mondom, hogy ne "csúfolják" emiatt, nem használ. Elengedem a fülem mellett némely megjegyzést, de a lelkem mélyén nagyon bánt, hogy csak kritizálják a szemöldökét. Semmi mást nem dícsérnek meg helyette:(
A mi babánknak meg a fülei nagyon elállóak, de senki sem jegyzi meg, pedig nagyon feltűnő :)
Szerintem ha valaki bunkó, zavaró módon teszi, akkor te is keress rajta "hibát", biztos van, és hasonló stílusban tedd szóvá.. Vagy engedd el a füled mellett, jobbat nem tehetsz. Az emberek általában már csak ilyenek, ha valami egy picit szokatlanabb valakin, azt egyből szóvá teszik (Kiv. nálunk ezidáig :)
Az a lényeg, hogy ti tökéletesnek látjátok és a pici ezt érezze.
+ "adalék": a múltkor olvastam egy anyuka blogját, a pici babája nagyon beteg volt -de már jóra fordult hála Istennek a történet. na szóval, én akkor mindenki helyett elszégyelltem magam, hogy mi meg itt sápítozunk hülyeségeken ezen az oldalon, semmiségeken....
Ez persze nem neked és a kérdésednek szólt, remélem érted, mit akartam ezzel :)
Szia.
A lanyomnak nincs nagyon haja es mindenki ezt emliti meg, mert nekem meg annyi van mint 3 atlag embernek.
Ami van az is max 5mili hosszu es voroses....na ezt sem tudjak megallni szo nelkul.
Fejpantot (pamut) szoktam ra adni, mert mindig elfekszi a fulet es elkezdett kiallni es nem akarom, hogy kesobb pedig emiatt csufoljak.
Persze erre is tesznek megjegyzeseket, hogy minek az a sz@r a fejere hisz kopasz.
Na ilyenkor van, hogy fofan tudnam vagni az illetot!!!
4 honapos igy nem is kell elvarni, hogy bokaig ero haja legyen.Nem hinnem, hogy orokre ekkora haja maradna.
Lehet hogy megjegyezném,hogy nem lehet mindenki olyan szép,mint te....Engem is biztosan nagyon bántana...!
Ilyenek az emberek....Legalább ha valami olyasmit talál a babánkban valaki,ami neki nem tetszik,akkor tartaná meg magának,mert gondolhatná,hogy az a másik embernek rosszul esik...! Vagy később otthon a párjának mondja el,de akkor sem illik a másik szemébe mondani az ilyesmit még akkor sem,ha a világ legcsúnyább gyereke az övé...!
Majd még holnap írok,de már nagyon fáradt vagyok...
Jó éjszakát! :)
Mar hogy lenne csunya egy gyerek?
Akinek van gyereke, az biztosan nem mondana ilyesmit mas gyerekere, ha megis, akkor odavagnam, hogy egy gyerek sem lehet tokeletes.
Ha nincs gyereke, akkor pedig azt, hogy neki meg ilyen sincs.
Ne hagyd szo nelkul, mert felgyulemlik benned a feszultseg, es szerintem anelkul is van eleg gondod.
Ha valakinek nem tetszik, hogy visszaszolsz, mondd meg nyugodtan, hogy nem csak neki eshetnek rosszul a dolgok.
Szia!Az én kislányom,mikor megszületett és megláttam olyan haragosan nézett,hogy megijedtem és majdnem visszaraktam.Azóta is megmaradt ez a szokása,mindenkire (idegenekre)úgy néz eleinte,mintha örök haragban állna az illetővel.Meg is jegyzik,hogy "hú ,de haragszik valaki",meg "jaj,de mérgesek vagyunk".Engem elkeserít,de nem tehetek ellene semmit,ez már így marad.Drága apuci és anyós ilyen "szigorú".Én olyankor el szoktam viccelni az egészet,de belül fáj nagyon.Amúgy viszont egy gyönyörű kislány,nagy kék szemekkel,szőke göndör hajjal(na abból nincs sok,egyenlőre).
Egy 2 éves kislány anyucija
nem tudom elkepzelni, hogy a szemoldoktol "csunya" lenne a baba. a szemoldok nagyon egyedi, kiemeli a szemet, stb. volt is ilyen teszt, hogy a hiressegek nagyreszet fel sem ismertek a szemoldokuk nelkul.
szerintem biztos nagyon édes, és valoszinuleg nem csufolódnak
vagyis nem tudom elkepzelni, hogy valaki csufolodna emiatt
nem tartom azt, hogy minden kisbaba szep, es minden oregasszony csunya, mindkettore ismerek ellenpeldat, de nem tudok elkepzelni olyat, hogy egy kisbaba csunya lenne a szemoldoke miatt
szerintem legy ra buszke, kulonleges :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!