Tényleg rossz az avent fluoreszkalos cumija? Csak negat olvastam rola.
Figyelt kérdés
Most rendeltem pont mert azt gondoltam milyen jo sotetben vilagit.
De most meg olvasom rola hogy 2 percig tartott nem vilagit csak a fogantyu..
2018. aug. 1. 20:41
1/7 anonim válasza:
Vegyél MAM nightot, egész éjjel világít, életmentő volt sokszor mikor ágy mögé esik be éjjel, vagy más lehetetlennek tűnő helyre.
2/7 A kérdező kommentje:
Már megrendeltem az aventet
nem tudok visszamondani :(
Amugy igen pont mamot neztem
2018. aug. 1. 20:52
3/7 anonim válasza:
Nekünk csak Mam volt, minden mást kiköptek. :) Azok még hajnalban is megtalálhatók.
Ha nincs még meg a baba, ne vásárolj be egy csomó cumit, mert nem feltétlenül egyezik az ő véleménye a tiéddel a cumikról. :))
4/7 anonim válasza:
Attól hogy megvetted még nem biztos hogy el is fogadja (vagy a MAM-ot). A lányomnak kb. 5-féle cumit vettünk és abból egyetlen egyet (Avent Soothie) hajlandó elfogadni, a többi a MAM-tól kezdve a más típusú Aventig kivétel nélkül repül egy fintorgó arc kíséretében.
5/7 anonim válasza:
Nalunk sajna csak Avent johet szoba, vagy 5 fele cumit probaltunk. Mindent kikőp, nekunk vilagit egesz ejszaka, igaz egy ido utan csak a foganytú. De jól látható így is.
7/7 anonim válasza:
A mi kisfiunk is a Mam cumit szereti, de van avent foszforeszkalos is. Nem annyira erős a fénye, mint a Mam cuminak, de hajnalban is észrevehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!