2 hetes baba lagziba való?
Szerintetek mire szamitsunk? Vegig fogja orditani a vacsorat es utana a fontos lagzis esemenyeket?
Ugye nem?

Nem, nem való lagziban!
Az én lányom is 2 hetes volt, amikor a testvérem esküvője volt. A sógornőm vigyázott rá, amíg az esküvőn és az ebéden voltam. Utána meg mentem haza, nem maradtam végig.

Honnan tudjuk, hogy "ugye nem"?? Én biztosan nem vinném, nemhogy a kéthetest, de még a 2 évest sem. Egyszerűen nem oda való. Én sem azért megyek esküvőre, hogy végig a gyereket figyeljem, utána rohangáljak. Hanem hogy felnőtt társaságban jól érezzem magam, nyűglődés nélkül. Egy újszülöttnek este otthon a helye, nem pedig vacsorán és "fontos lagzis eseményeken"!
Én a pár helyében sem örülnék, ha valaki odacipelné a babáját, aztán hallgathatnánk egész vacsora alatt az ordítását.

Van már gyereked? Egyáltalán tiéd a 2 hetes baba, vagy te vagy a menyasszony, és hivtatok terhes anyát?
Én elég laza anyának tartom magam, de a 2 hetes babának szerintem otthon a helye. Ráadásul az anyák nagy része ilyenkor még nincs ereje teljében, hogy nagyon bulizni akarjon.
Az meg a hab a tortán, hogy bármivel megfertőzödhet a kicsi, nulla immunrendszer, nem neki való.

Miért akar ma mindenki pici babával lagzizni?
Nen nen oda való, eszembe nem jutna vinni, én sem mennék két héttel a szülés után lagziba

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!