Egyszer alvó babák anyukái? Mikor állt át a babátok a hosszabb alvásra -ha egyáltalán hosszabban aludt az egyszeri alvástól-?
Figyelt kérdés
Kicsim 16 hónapos, 5 napja nyüstölöm az egy nappali alvással, a kettő már sok volt, ez viszont elég kevésnek bizonyul. Bíztam abban, hogy megnyúlik így a délutáni alvása, de eddig sajnos nem így történt.2010. jún. 19. 15:51
1/8 anonim válasza:
16 hónaposan állt át egyszeri alvásra a kisfiam. Egy-két hét alatt sikerült átszoktatni. Fél 12-kor fekszik le és 14 óra körül ébred. Eleinte csak másfél órát aludt, de szép lassan kitolódott.
2/8 anonim válasza:
Lányom is 16hónapos. 10hónapos korától alszik napi egyszer, de néha becsúszik neki napi kettő, általában pénteken. Gondolom az egész heti napi 2óra kevés neki és addigra fárad el. Nem alszik 2óránál hosszabb ideig, néha csak 1,5 órát, de úgy látszik ennyi elég neki. Sokszor próbáltam tolni az ebéd utáni alvási időn, de akkor is uyanannyit aludt, így maradtam a fél1-es fekvésnél. Este 8kor van szunya, reggel általában fél7felé kel.
3/8 anonim válasza:
Kb 15 hótól ebèd után rögtön alszik. Először 1,5 órát aludt, most 3-mat simán. 19 hós.
4/8 anonim válasza:
Ha vele alszok (mert így akarom és megtehetem), akkor 2-3órát alszik, ha nem, akkor csak 1,5-et.
5/8 anonim válasza:
Jó pár hét volt, talán egy hónap is, mire a napi 1 másfél órás alvásból lett 2 óra, aztán eltelt még vagy 1-2 hónap, most már 3 órát alszik.
7/8 anonim válasza:
Egy évesen állt át arra, hogy napközben egyszer alszik, majd két évesen úgy döntött, hogy most már elég az éjszakai alvás, és egyben alszik 11,5-12 órát.
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszaitokat!
2010. jún. 19. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!