2 hetes babával kerti partira? Tényleg én parázom túl?
14-es, mégis hol lógjon, ha nem otthon? Normális anya a 2 hetes gyerekével otthon van, és nem partizik, nem dolgozik, nem sportol, nem... semmit nem csinál, hanem a babéval összehangolódik és foglalkozik.
Téged kirugdostak kapálni egy két hetes gyerek mellől, h savanyú a szőlő?
En 4 hetig nagyon kivoltam.a csaszar utan
.de ha te nemis.. akkor sem illik ezt mondani.. zakkantak.. bocsi, nem mennék én sem..
Én elmentem, 1 hetes+1 napos volt a kislány, apumék rendeztek babaköszöntő bulit. Mi elmentünk, volt babaszoba, tudott ott is pihenni, és csak a nagy- és dédszülők vették kézbe, felnőtt emberek, van annyi eszük, hogy egy ilyen picike babát ne akarjanak fogdozni. Azt írod, a te anyósod is normális, akkor miért feltételezed, hogy körbeadná a fél rokonságon? Babakocsiban meg kiságyban meg lehet csodálni és kész. Nekem is császárom volt, nem kellett belehalni, a környezetemben lévő lányok miattam nem félnek a császártól többet...
Na de visszatérve (gondolom mostanra mindenki túlesett a lepontozáson...), még ha alapesetben a helyedben el is mentem volna, a sógornő kedves beszólása miatt biztosan nem mennék.
21-es, azért mert te műtét után egy héttel már fitt voltál és üde, az nem azt jelenti, hogy más is ilyen szerencsés volt alkatilag, műtétileg, felépülésileg. Én hüvelyi úton szültem, kipréselték belőlem, mégis varrás után felkeltem és úgy járkáltam, mintha semmi nem történt volna, más meg haldoklott. Ennyi. Akkor most kapsz egy nagy tapsot, mert te ilyen ügyi voltál császár után, csak el kéne fogadni, hogy más nem.
Amúgy nem minden baba olyan, hogy leteszed egy szobába, ahol alszik édesdeden 2 órát, hogy anyuka partizhasson. A szoptatás se megy mindenkinek, van akinek a 10 héten indul be a teje, ezért esetleg fejni kell, szóval akkor vinni kell a fejőt, külön szivacsot mosogatáshoz stb., és akkor a vendégségben szoptatáskor elvonulni, amikor a gyereket meg elaludt, akkor elkezdeni fejni, 10-10 perc mellenként, majd elmosogatni, a gyerek meg pont felkel. És mindezt egy idegen helyen, nincs nyugalom, rád nyitnak stb. és 40 fokban.
Ezért pont tök felesleges elmennie, mert úgysem tud részt venni a partizásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!