Akik a védőoltás ellen vannak milyen érveik vannak?

6# olyan ostobaságokat írsz, hogy rendesen fáj. Tudod te egyáltalán mi a végzettség elleni oltás? A végzettség vírusa a szervezetbe kerülve az idegpályák mentén halad az agy felé. Ha eléri az agyat, akkor okozza a tünetekkel járó halálos kimenetelű betegséget. Az, hogy milyen gyorsan jut el az agyba, a harapás helyétől függ. A végzettség elleni oltásban olyan legyengített vírus törzs található, amely képes gyorsabban “közlekedni” az idegpalyakon, mire az eredeti élő virus odajut, már kialakulhat a védettség ellene. Ezek alapján miért is kellene egesz életre szóló védettséget adnia? Akkor adják, amikor expozíció tortenik, magyarul gyanús állat harap meg valakit. Meg úgy egyáltalán? Hiszen ma már nagyon ritka a végzettség (pont az állatok atoltottsaga miatt), miért kellene mindenkit oltani ellene feleslegesen? Gondolkodj már egy kicsit....Ja, hogy az nem megy. Legalább néznél utána.
Kérdező, azért nincsenek halálos tömeges járványok mert jó az atoltottsag. De ha mindenki olyan gyökér lenne, mint a 6#, akkor bizony lenne. Ma már a szülők jó dolgukban nem tudjak, mit kezdjenek magukkal. Nincsenek járványok, emiatt nem kell aggódni, akkor találjuk ki, hogy az oltás rossz! Abba véletlenül se gondoljunk bele, h miért nincsenek járványok.....
Mit szólsz ehhez a képhez?
Emberek százai vastüdővel, a járványos gyermekbenulas áldozatai. Vajon az ő szüleik is azt gondolnak, hogy az oltás rossz?

#11 én épp ezért javasolnám az oltás ellenesek összefésülését egy településre, hogy rájöhessenek egymásközt milyen "haszontalanok" is azok az oltások...
Gyorsan leáldozna ez az oltásellenes divat..

Hat igen, csak sajnos a kórokozók nem ismerik a település határokat :-/
Én nem mondom, h nincsenek oltási balesetek ,illetve szövődmények. Sajnos vannak, de mindennek van kockázata. Egyébként az oltási szövődmények kivizsgálására sokkal több időt es energiát kellene fordítani. Sajnos nincsenek sem kellően vizsgálva, sem nyilvánosságra hozva. Ennek ellenére mondom, hogy oltani kell, ez a kisebbik rossz.

Kérdező, ne itt tedd fel ezt a kérdést. Keresd fel a nagyszüleidet, vagy más idős rokonodat, és kérdezd meg őket, hogyan volt ez régen. Milyenek voltak ezek a járványok. Mit szólt mindenki, amikor bevezették az oltásokat.
Az én édesanyám azt mesélte, hogy amikor a faluban bemondták, hogy megérkezett az oltóanyag, és lehet menni a gyerekeket polio ellen oltatni, a szülők eldobtak mindent ami a kezükben volt, felkapták a gyerekeket és rohantak oltatni.
Két polio eset az oltás miatt? Az semmi. Régen mindenkinek volt érintett rokona, ismerőse aki a polio miatt bénult le. Az én édesanyámnak még volt olyan iskolatársa, aki polio miatt volt tolószékben. Te hány ilyen embert ismersz?
Az én férjem 6 hónapos babaként a kanyarót kapta el, majdnem belehalt. Mikor a gyermekünk megszületett, az anyós első kérdése volt, hogy "A kanyaró elleni oltást megkapta már?" Mikor mondtam hogy még kicsi hozzá, minden találkozásunkkor megkérdezte, megkapta-e már, és mikor kaphatja már meg.
Így állnak az oltásokhoz az emberek, akiknek volt "szerencséje" ezekhez a betegségekhez.

"öcsém beadta magának olyan betteglett mint soha"
LOL, naná, a legtöbb oltás legyengíti a szervezetet és sokan belázasodnak is, de ez nem jelenti, hogy rossz az oltás. Azért adják be, hogy amikor jön az igazi betegség, akkor a szervezeted tudjon küzdeni ellene, ezért adnak egy legyengített vírust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!