Magyarországon kérésre is csinálnak körülmetélést? Vallásra kell hivatkozni?
Férjem török származású ragaszkodik a körülmetéléshez.
Itthon ez lehetséges? 3 hónapos babával nem szeretnék csak azért külföldre utazni.
Maganban csinalnak.
Elottem levok, ki kerdezte ( es kit erdekel ??), hogy ti mit engednetek, es mit nem ?
Mondjuk tény mi tény törökország sem az arab sivatag hiába keverik a magyarok össze általában a török és arab kultúrát
😄
Barátnőmék maganban csináltattak, tehát van itthon is ra lehetőség.
Egyébként tényleg nem értem ki kérdezte, hogy ki mit engedne és mit nem..?! Szerintem ez aztán senkit nem érdekel, a kérdésre kéne valaszolni. Gyerekről van szó igen, és? Még egy gyerek sem halt bele körülmetélésbe, vélhetően a kérdező fia sem fog. Más kultúra, más szokás, ennyi, nem kell ezt túlmagyarázni.
Három hónapos babát szerintem itt nem vállalnak, hacsak nem életmentő okból kell. Miért akarod ilyen korán. Törökben is csak olyan 5_7 évesen csinálják. Nagy ünnepseg keretében.
Van egy ismerősöm neki is csak félévesen sikerült megcsináltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!