Magyarországon hol csinálnak körülmetélést?
Figyelt kérdés
2014. febr. 19. 06:48
2/9 anonim válasza:
Gyermeksebészeti osztályokon.
Nekünk a Madarász utcai kórház gyermeksebészetén volt.
Nagyon kedves, emberséges, jól szakemberek vannak ott.
Csak ajánlani tudom.
4/9 A kérdező kommentje:
Koszonom 2.valaszolo. irtam peivit ha nem gond!
2014. febr. 19. 12:40
5/9 anonim válasza:
EÜ okból kellene, vagy vallási, vagy csak megelőzési szándékkal akarod meg csináltatni? Mennyi idős a kicsi?
6/9 A kérdező kommentje:
Egyenlore csak utana jarok a dolognak. Baba meg a pocakban. De szuletes utan mielobb megcsinaltatni. Egesszegugyi es magan okok miatt egyben.
2014. febr. 20. 06:45
7/9 anonim válasza:
Nem akarok beleszólni ne értsetek félre, nem értek a témához, nálunk ilyen a környezetemben se volt. Egy vicc jut mindig róla eszembe, hogy mi hiányzik egy zsidókkal teli repülőről?- Egy kiló fityma...de viccet félre téve, ilyen van még manapság? Ez nem számít csonkításnak? Legálisan lehet ilyet csináltatni akkor is ha teljesen egészséges a gyerek??Ki tudja a gyereket nem-e zavarja majd nagyobb korába, vagy ez miatt lelki problémái lesznek. Milyen egészségügyi oka lehet? Akivel eddig találkoztam senki nem volt körülmetélve és nem volt semmi egészségügyi problémájuk sem.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem velemenyre voltam kivancsi, hanem segitseget kertem. Neked ez nekem meg mas a velemenyem. Nem vagyunk egyformak.
2014. febr. 20. 14:13
9/9 anonim válasza:
Az etikus az, ha a szülő megadja a választás szabadságát a gyermekének. Ha felnőtt lesz, nem biztos, hogy örülni fog. Számos emberrel találkoztam és még többel neten beszéltem, akik nem örülnek annak, hogy a szüleik ezt eldöntötték vallási/divathóbortból.
Én szépen megkérnélek inkább, hogy ne tegyél ilyet :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!