Néha úgy érzem hogy a ház a börtön? Bövebben lent.
Addig mig esik az eső nem mehetünk ki.Ha süt a nap azért nem mehetek ki velük.Mindig bezárva lenni kezdek megőrülni.
Az a baj hogy mikor meleg volt nem mehetünk ki 10 és 15 között amikor meg esik azért nem mehetünk ki.
Kezdek becsavarodni a négy fal között.
Esöben még azért sem mehetünk ki mert nem szeretik az esökabit.
3 éves éss 11 hosak a kicsik.
Nincs árnyékos játszótér a közelben?
Ha árnyék van, akkor nem muszáj 10-kor már behúzódni a meleg elől, akkor ráértek akkor hazamenni, ha már alvásidő van.
Esetleg játszóház?
szia,
igaz nekem könnyebb a helyzetem, "csak" egy 19 hónapos fiam van, de hidd el kettővel felér...:) vettünk neki gumicsizmát, esőkabátot és kifelé :) persze a kicsikkel a babakocsi a megoldás. ilyenkor nem maradunk kint sokat, fél vagy 3/4 óra is csodákra képes!!
Ági
Van gumicsizma esökabi meg kissapi is neki tündéri benne de ő nem szeretiletépi magárol mert mikor esik nem akar kimenni.
A kicsi sem türi meg az esövédöt a kocsin.
Melegben pedig nem birunk tovább kint lenni mert 10 kor már nyügösek hogy elálmosodnak a medencében.Bejövünk és alszanak mind a ketten.
Szia!
Nekem egy 12,5 hónapos kisbabám van. Valóban nagyon nehéz a mai időjárási viszonyok mellett levinni a babát... egyik nap 35 fok van, másik nap meg szakad az eső.
Próbálj meg legalább havonta 1-2 alkalommal a férjeddel vagy nélküle programot szervezni: az segíthet a hétköznapok elviselésében!
Ne érezd börtönnek a lakást, inkább játszatok egy jót, és ha teheted, bízd valakire egy-két órára, és te menj el valahová. Én ezt így szoktam, mert szélsőséges időben én sem viszem ki a lányom, bár hónapos, úgy látom, különösebben őt még ez nem viseli meg. Viszont én megyek mindenhova, nem szórakozni, hanem vásárolni, vagy a barátnőimez egy kicsit...így már nem börtön. Sokkal rosszabb lenne, ha inkább azt igényelné mondjuk a nagyobbik, ha bármi áron ki akar menni.
Egyébként többen csinálják, hogy elviszik a gyerekeket "plázázni", ha teheted, rosszabb időben az is lehet kikapcsolódás nekik is, neked is.
Az a legrosszabb ebben hogy egész nap + délután nyügösek hogy kimennének az udvarra de mivel nem türik meg az esökbit nem viszem ki öket.Hiába mondom nekik.
Akicsi még rosszabb mert mig a nagyobat lefoglalom a kicsivel azt csinálok amit akarok akkor is sir.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!