Menjünk orvoshoz vagy ne? Beütötte a fejét.
Figyeld a kicsit, ha hány, azonnal menjetek orvoshoz.
Az én 7 hónaposom is lecsúszott az ágyról múlt héten, hála az égnek semmi baja nem lett, nektek is szorítok!!!
Szerintem is figyeld a babádat,h lász-e rajta vmi furcsát,pl. ha hányna vagy nagyon aluszékony lenne,akkor vidd el öt orvoshoz!
Szoritok én is nektek nagyon,h ne legyen semmi baja!:)
Az én 8,5 hónapos fiam ma megint leesett az ágyról, most 4.szer. Eddig meg sem látszott rajta, max. 2 percig sírt, aztán játszott tovább. De ma olyan szerencsétlenül esett, hogy a jobb szeme alatt van egy mokesz, a homlokán meg egy nagy púp, véraláfutásokkal. Nagyon sokáig sírt, majdnem 1 órát, de utána megnyugodott, szépen evett, majd dumált, röhögött, mint ahogy szokott. Úgyhogy megnyugodtam. Pedig a szobában voltam mind a 4szer, mégis sikerül neki végrehajtania ezt a műveletet, míg iszok, vagy csak épp a sötétítőt húzom be alváshoz... Ma a pelusát dobtam ki a kiságya végében lévő kukába, tehát egy fél perc sem volt, amíg hátat fordítottam neki.
Tudom, nem vígasztal, de még lesz annyi koppanás, leesés, beütés, hogy csak na. :D
Figyeld, ha hány, vagy rosszabb lesz a közérzete, feltűnően sokat alszik, többet, mint szokott, akkor vidd orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!