Hogyan tisztítsam ki a kisfiam fütyijét?
9 hónapos. Már az első fürdetés óta hátrahúzzuk, es ovatosan tisztítjuk neki,viszont most úgy nézki, mégse jól csináltunk valamit,mert egy kis zsírcsomó van neki rajta. Mutattam a védőnőnek, de csak annyit mondott, hogy tisztítsam ki neki fürdéskor.
Na de mégis hogy? Nem jön neki még teljesen le a bőre.
15-ös felröhögtem!
Boldogan húzogatja :D, hát, ha már 19 éves akkor tutti boldog ha más valaki húzogatja.
Sorry, de nem tudtam kihagyni.
Én is úgy tudom, hogy nem szabad neki húzogatni, a sima mosás fürdéskor bőven elég, majd ha felnő- ahogy az előző írta- majd ő fogja magának...:D
A miénk körül van metélve szóval ez nálunk nem volt téma, de a védőnőkről inkább egy szót sem szólnék, nálunk azt is meg akarták akadályozni, hogy körülmetéltessük, addig amíg a rabbitól nem kaptak egy telefont a gyerekorvossal együtt, hogy vagy mennek a francba a véleményükkel, vagy az egész világ értesül a sötét diszrimánciójukról.
Azóta orvost váltottunk...
Én egyébként nem vagyok zsidó vallású, sőt nem is vagyok vallásos csak a férjem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!