Mivel, hogyan tisztítsam azokat a plüssöket, játszószőnyeget, ami zenél, csörög, tehát nem lehet mosógépbe rakni?
Figyelt kérdés
Már látom, hogy szöszös, poros és idegesít. Tiszta vízzel átdörzsölöm, de nem érzem így olyan tisztának. Mivel tisztítsam???2014. nov. 14. 16:51
1/5 anonim 

válasza:

Elvileg a zenélő részét ki lehet szedni (elemcsere miatt pl).
2/5 anonim 

válasza:

én bababarát vegyszeres vizes kefével kefélném át
3/5 anonim 

válasza:

Ami csak csörög, pl. játszószőnyeg, simán beraktam mosógépbe, semmi baja nem lett. A zenélősöket pedig egy frottír törölközővel áttörlöm.
4/5 anonim 

válasza:

Én mostam már ki zenelost is veletlenul (a dm-es békát), bírta. .:) amúgy én is szappanos kefe v. Nemrég láttam, h mikroszalas torlokendo es viz csodakra kepes.
5/5 anonim 

válasza:

ha van gőztisztítód azzal is átlehet a plüssöket takarítani,fertőtleníteni!
Én a játszószőnyeget simán betettem mosógépbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!