Fogadtátok már meg h netről nem rendeltek többet babacuccokat? Történetek érdekelnek, tesz-vesz, vatera is, bababolt is.
Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 14:32
1/4 anonim válasza:
1 esetet leszámítva, nem bántam meg, sokat rendelek tesz-veszről, vateráról.
2/4 anonim válasza:
Én sokat rendeltem a vaterárol ,a kisbabának szinte mindene onnan van, mindennel meg is vagyok elégedve, csak akkor fogadtam meg mikor már annyi ruhája volt, hogy most már nem kell több:)
3/4 anonim válasza:
Én megfogadtam és nem is rendelek már. 2x vettem a veterán aztán a harmadik esettel megjártam. Olyan jól volt fényképezve, hogy tök jól néztek ki, amikor megjött postán a csomag azt hittem összeesek, legább 5 generéció hordta már úgy néztek ki a ruhák hogy a kutyámra nem adtam volna. Konkrétan a kukában landolt. Azóta vagy újakat veszek, vagy a Rákóczi úti agol turiba. Tök jó dolgok vannak ott és látom mit veszek!
4/4 anonim válasza:
Én is vettem pár ruhát vateráról, teszveszről. 2-szer volt gondom: 1.: foltos volt a ruci amit vettem, szerencsére visszavette az eladó.
2.: elutaltam az árát, de a bodykat nem kaptam meg, az eladó írkált mindenfélét (egy darabig), hogy a posta elkutyulta, ha megkerül feladja újra, stb. aztán rájöttem, hogy átvert. Innentől csak a váosomban nézelődök, ahol személyesen át tudom venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!