Danoninot, Danone natúr joghurtot biztosan adhatok 10 hósnak? Az alábbiak is vannak benne.
A danoninoban nicsen joghurt kultura, míg a többi joghurtban van. Az én lányom is 10 hónaposan kapta a danonimot, mert csak attól nem pattogott ki, de 1 évesen már mindenféle joghurtot megehetett nem volt tőle baja. Nekem úgy nem ette meg lányom ha natur joghurtba tettem gyümölcsöt.
Szerintem minden anyánál előjön hogy ideje lenni adni a babának joghurtot de nem mer! Aztán elöbb utóbb ad neki, ha kipattog akkor 1-2 hónapig hanyagolja a dolgot, majd ismét próbálkozik. Ugyan így leszel az eperre málnával dióval kenyérrel stb :)
egyébként benne van a hozzátáplálási táblázatban hogy 8-9 hónapos kortól joghurt túró adható végülis a danonino is egy joghurt jellegű dolog
Mi tegnap kezdtük el a natúr joghurtot bevezetni, gyümivel. Én natút Danone-t vettem. 8 hónapos a lányom. A doki a Danoninót nem ajánlotta és más gyümiseket sem, a natúrt kell gyümivel adnom, úgy egészséges, cukor, szinezék mentes.
A Danone aktíviát nem szabad 2 éves kor alatt adni, a gyártó maga sem ajánlja.
Ezt a honlapjukról másoltam ide:
"Gyerekek is fogyaszthatják az Activia® termékeket?
Amennyiben a gyermek elmúlt 2 éves, nem érzékeny a tejfehérjére, a tejcukorra, vagy a termék bármely összetevőjére, akkor az egész családdal együtt nyugodtan fogyaszthatja az Activia joghurtokat. Az összetevők listája a termékek csomagolásán olvasható."
Activia 2 éves kor alatt nem jó, a gyártó is felhívja figyelmet8bifiduzs miatt) a Danonino meg tele van mindenféle nem természetes anygaggal, 10 hónaposnak nem a legidálisabb.
vegyél sima (nem activia) joghurtot, tegyél bel te otthon gyümölcsöt, túrót.
Én csináltam már magamnak is istthon gyümölcsjoghurtott(főleg mikor terheségi cukrom volt) és százszorta finomabb, mint a bolti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!