KOnakion azt mennyi ideig tudom használni? Mennyi idős koráig?
Figyelt kérdés
Tudom hogy 1 hónapban egyszer kell, de azt nem tudom hogy mennyi idős koráig.2010. jún. 18. 09:40
2/5 anonim válasza:
Amíg csak anyatejet kap a baba. Amikor már kap tápszert is, akkor már nem kell. Nekem akkor kellett abba hagyni, amikor elérte a fele-fele mennyiséget a tápszer, és a K vitamin
3/5 anonim válasza:
Mi tápszeresek vagyunk. Azt mondta az orvos, nyugodtan adjam be neki havonta, nehogy kidobjam, mert nem muszáj tápszer mellett, de nem is teszek vele rosszat. Azzal az egy dobozzal kapja meg amit a legelején kiírtak neki.
4/5 anonim válasza:
Nekünk csak egy dobozzal kellett elfogyasztani (azaz 5 ampulla), és azt is 2 hetente kellett adni a babámnak. Így 2,5 hónapos koráig kapta. Most 4 hónapos múlt, még mindig csak anyatejet kap, de nem írt fel neki a doki többet. Pedig az oltások miatt, havonta látta.
5/5 anonim válasza:
Nekünk is egy dobozzal, havonta egyszer, vagyis 5 hónaposan kapta az utolsót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!