Ha megválaszthatnád, melyik hónapban szeretnéd, hogy szülessen a babád, és miért?
Március 15-én szültem, nekem tökéletes volt.
Nem szeretem és nem is bírom a meleget, mely részvétet érzek minden nyáron terhes kismama iránt :)
Rengeteget tudtunk kint lenni az első időkben. Ráadásul akkor még korábban kezdtük a hozzátáplálást, volt hozzá egész nyáron saját friss zöldség és gyümölcs.
Első lányom júliusi, minden bajom volt a végén. Vizesedtem, izzadtam folyton, mint egy ló, pufi voltam, rosszul lettem a melegben stb.
Hát másodjára én bizony megválasztottam a hónapot, időzítettem... két terhességem volt korábban (az első missed ab lett sajnos), mindkettő rögtön sikerült, tudtuk, hogy könnyen teherbe esek. Ezért úgy beszéltük meg, hogy lehetőleg a tél közepén szülök, hidegben. Áprilistól ment a próbálkozás, most is rögtön sikerült, január közepén szülök. Nekünk így tökéletes. Nem lesz dögmeleg, kapok majd levegőt, és az újszülött babával se fogok szenvedni, hogy mit csináljak vele, amikor már a lakásban is 32 fok van... szegény kislányom 3 éve nyáron nagyon szenvedett újszülöttként.
December, mert az a legszebb hónap az évben. :))
Vagy valamikor tavasszal, hogy ne kelljen nagy hassal végigszenvedni a meleget, mert azt nagyon rosszul viselném.
Nekem március 19-én született.Jó volt így, hogy nem
nyáron vagy ősszel született,nem kellett a nyarat
végig szenvedni,a meleg miatt nagy hassal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!