3 fiút szeretnek a kesobbiekben, tudok valamit tenni hogy biztosan fiam szülessen?
Baltazár, Benedek, Balambér.
Ovuláció előtt kevéssel vagy pont akkor legyetek együtt.
ovu előtt 1 nappal vagy ovukor legyetek együtt, bár ettől függetlenül is lehet, hogy lányod lesz. Ezt nem lehet így megmondani.
Nevek:
Bence, Balázs, Bálint
Zalán, Zétény, Zénó
Vencel, Vendel, Vince
Szilárd, Szabolcs, Szente
Samu, Simon, Soma
Márk, Márton, Máté
Dávid, Dániel, Dáriusz :)
Sándor, József, Benedek
Egyvalamit tudsz tenni: örökbe fogadsz 3 kis Rikárdót. Ez az egyetlen tuti módszer.
Nekem 3fiam van, és az egyiknek - ha számításba veszem, hogy ovu előtt-után kell együtt lenni- tutira lánynak kellett volna lennie. Bár mi nem mentünk rá ezekre a dolgokra, nekünk teljesen mindegy volt, hogy mik lesznek, csak az egészség volt a fontos.
A lényeg, hogy ne görcsölj rá erre, fogadd el, amit a "gép" dob, semmi garancia arra, hogy lesz 3fiad, vagy lehet hogy lesz, csak mellé még lesz 4lányod is.
Szóval az legyen az első, hogy egészséges gyerket szülj, ha 3lányod lesz, őket is imádni fogod, nyugi!!
Ja - én egyébként mindig 3kislányról álmodtam- és tessék! :) de sose egy pillantig sem bántam egyik gyereknél sem, hogy nem lány lett, sőt a 3-nál már arra vágytam hogy inkább fiu legyen. Imádom mindet, így is hogy fiuk, de ha lányok lettek volna, vagy vegyesen, akkor is nagyon nagyon szeretném őket.
Nevek:
Bazsó, Bennó, Brúnó,
Baltazár, Boldizsár, Bendegúz,
Dávid, Dénes, Donát,
Ferdinánd, Flórián, Fábián,
Jeromos, Jonatán, Jereimás
Máté, Mózes, Mór,
stb.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!