Rezgő pihenőszék hasznos találmány? Nektek bevált?
Nem ártalmas?
Gerincnek,később az idegrendszernek?

A fiamnak nem vált be, jobban érezte magát benne akkor, ha nem rezgett.
A szakvéleményt nem ismerem ezekhez.

Első gyerek nagyon szerette, néha el is aludt benne, de a kicsi nem. 3-4 hónapos korig sírt ha letettem akár földre akár a pihenőszékbe, utána néha elnézelődött benne ha jó passzban volt max 10 percig de 5 hónapos korában előrehajolt, ülésbe húzta magát benne, már nem tűnt biztonságosnak.
Persze ha álladóan zenél az lefáraszthatja de maga a rezgés szerintem nem okoz semmi gondot. A miénk szűkítőbetéses volt. Anélkül lehet nem a legjobb a gerincnek egy olyan pici babánál de így szerintem nem gond.

Megvettük még születèse előtt, kb. 3 hetes korában raktam bele először. Pár alkalommal aludt benne 20-30 percet, de inkább unott fejjel rezignáltan ült benne még két hónaposan is, hiába próbáltam szórakoztatni. Nem is nèzelődött, pedig amúgy nagyon érdeklődő, jókedvű. Szóval nem jött be. Most 3,5 hónapos a kislányom és egy hónapja játèktárolónak használjuk :)
Amúgy tudtommal pont olyan káros a gerincre, mint az autóshordozó, napi max 1 órát lehet benne.

Nem vált be, utálta.
A zenét viszont imádja születésétől fogva ha halkan lágyan szól meg sem mukkan...:)
Bármilyen zene de inkább dalamos mai melódiák a kedvencei és szépen elvan a kiságyban.
Amazonas hinta is bevált.
Játszószőnyeg is bár nem sokat érdekelte amikor kúszni mászni kezdett el is ajándékoztuk.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!