Amikortól láttam hogy érdeklik a szines, csörgő dolgok. Valtozó a 2 gyerekemnél. Lányomnak hamarabb tetszett a szőnyeg, fiam előbb nyúlt a csörgőért. Figyeld a babát és látni fogod!
2018. jan. 18. 18:09
2/8 anonim válasza:
A játszószőnyegre kb 3 hetesen tettem le először. Kb 10 percig elnézelődött rajta, tetszettek neki a lifegő játékok. Kb ekkor kezdte el a zenélő forgót is követni a szemével. A pihenőszékbe majdnem 5 hetes volt, mikor először beletettem, végig dumáltam neki, közben megpucoltam pár krumplit, meg összevágtam. Csörgő van elöl, de még csak mi játszunk vele az apukájával, őt nem érdekli, csak a lógó, mozgó dolgok. :) 6 hetes
2018. jan. 18. 18:26
3/8 anonim válasza:
Csörgő kezdetektől elől volt, pihenőszékünk nem volt, adamot 6 hetesen kapott, életmentő volt (vehettünk volna előbb is). :) A játszószőnyegre is kb. ennyi idősen került először.
2018. jan. 18. 18:34
4/8 anonim válasza:
Csorgo kezdetektol volt , mert orokoltuk de 1 hetesen nar tetszett is neki.
Jatszoszonyeget is kaptunk, arra 3-4 honaposan tettuk ra mar érdekelte.
Pihenoszeket vettünk , es e hetesen tettuk bele.;)
2018. jan. 18. 20:24
5/8 anonim válasza:
Utolso vagyok
3hetes*a pihenőszéknél
2018. jan. 18. 20:25
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. jan. 18. 21:07
7/8 anonim válasza:
A kislányom semmi se érdekelte 6 hetes korig. Utána is max fél percre. Rezgő pihenőszék és játszószőnyeg kb 3 hós kortól érdekli, de én bizony próbálgattam már elég korán, pihenőszékbe pl 1 hetesen is tettem volna mert amúgy állandóan kézben volt, hát ezen a szék se segített. Csörgő után 3-3,5 hósan kezdett nyúlni, onnantól érdekelte az ilyesmi.
Kisfiam (1. baba) teljesen más volt, 6 hetesen akármit hosszan nézegetett, a játszószőnyeget 3 hós korban kapta de túlingerelte és csak sírást okozott. Pihenőszék neki nem volt, de biztos próbálgattam volna nála is, mikor érdekli.
Amúgy szerintem hadd nézegesse ha érdekli pár hetes korban is, ha meg nem érdekli az úgyis feltűnő.
2018. jan. 18. 21:16
8/8 anonim válasza:
5-6 hetesen kezdtük használni ezeke, 7 hetes kora óta élvezi is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!