Pihenőszék, játszószőnyeg lényegi különbség van?
Tudom melyik hogy néz ki :) csak a játszószőnyegen tud forogni, meg ott is lógnak figurák, a pihenőszékben csak ülni tud, viszont abból van rezgős, amit lehet hogy szeretnek a babák?
Van egy fiam neki nem volt pihenőszéke, csak játszószőnyege, de most jön a második baba és elgondolkodtam, hogy lehet hogy érdemes venni egyet.
Szerintem érdemes, mi sokat használtuk a pihenőszéket. Kaptunk rezgősen kölcsön, eleinte használtuk, később a mi sima nem-rezgősünkben volt sokat a kisfiam. Bukós baba volt, így javasolta az orvos, hogy legyen ott egy kis ideig közvetlenül evés után. Olyankor is jó volt, amíg valami dolgom volt (pl. odatenni a kaját főni) és addig nézelődött benne. A hozzátáplálásnál használtuk a legtöbbet, mert abban evett. Stabilan 9 hónaposan ült, etetőszéket onnantól használhattuk, így addig a pihenőszékben evett.
Teljesen más a funkciója, mint a játszószőnyegnek szerintem, nem is lehet a kettőt összehasonlítani. :)
Mi egy Fisher Price-ot kaptunk, egy nagyon régi darabot. Ehhez hasonlót:
Egyáltalán nem zajos, viszont nekem kétségeim voltak, hogy jót tesz-e a pici babának a vibráció, plusz nem volt annyira stabil, merev maga a fekvőrész sem, így a háta miatt se használtuk végül, csak kipróbáltuk egyszer-egyszer. Szerette amúgy, megnyugtatta a vibrálás, csak én aggódtam, hogy nem káros-e...
A másik székünk sima egyszerű Lorelli szék volt, pontosan ez.
Vicces kerdes :)
Szerinted ha fekszik vagy ul az ugyanaz ?
A szekben ki tudod vinni a konyhaba, elnezeget mig fozol, vagy takaritasz.
A jatszoszonyeg bent van a szobaban ulsz mellette.
Rossz kenguru ?
Csak mert a 150 eves Baby Bjorn ceg gyartja?
Ha esetleg tudsz angolul olvasd el a leirast a hivatalos oldalon. Gyerekorvosok ajanlasaval ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!