Adta be valaki már nagyon korán, akár 20 hetesen babáját bölcsibe?
Mikor? Miért? Hogy viselted? ÉS a baba? Hogy alakult az életetek, kapcsolatotok?
Bármi érdekelne ezzel kapcsolatban.
Anyagilag lehet rákényszerülünk, hogy elmenjek dolgozni...
7.18-as vagyok. A nővérem bölcsödei gondozónő, így van némi rálátásom. Nem csak annyiból áll a gondozása, hogy beteszik a kiságyba és kész. Igenis foglalkoznak a kicsikkel, úgy etetik és altatják, ahogy kell. Én amit láttam, teljesen megnyugtató egy anya számára, hiszen már én is az vagyok. Persze nagyon kicsi a babád, elhiszem, hogy sírtál. De ne hidd, hogy ez azt jelenti, hogy más neveli fel, ez így nem igaz. A nevelése nem áll meg 3 éves korában, és te is taníthatod, játhatsz vele este, hétvégén, szabadság alatt. Tudom, ez nem ugyanaz, de sokan panaszkodnak, hogy aggódnak a megélhetésük miatt, ez feszültséget okoz, azt is megérzi ám a baba. Az "én inkább zsíros kenyeret eszek, mint beadnám bölcsibe" felfogás nem tudom, meddig működik, de hosszú távon olyan frusztrációhoz vezet, ami káros az egész családnak. NEm vagyok anyagias, csak mi is lakást törlesztünk, rezsit fizetünk...annyi pénzünk van, hogy 1 éves koráig kihúzzuk, de ebben már benne van a bentmaradt szabadságom is. Utána 4 órában fogok dolgozni, a nagymamák vigyáznak rá, ha bírják, mert igen idősek. De aztán jövő szeptembertől bölcsöde (1 év 9 hónapos lesz)mindenképpen. PErsze ha valaki vállalja a törlesztést és a rezsi kifizetését, akkor itthon maradnék, vagy csak a 4 óránál maradnék, de ez van.
Ha nem lenne tartalékunk egy percig sem gondolkodnék, a szabadságom ideje kihúzná 8 hónapos koráig, utána menne bölcsibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!