én még az utolsó értékemet is eladnám hogy otthon maradhassak a gyerekkel. A párom most 2x annyit dolgozik, ugye helyettem is, én meg fillérre beosztom a gyedemet. Próbáljátok vhogy megoldani, mert ez túl korai még szerintem, meg fogod bánni!!!
2010. jún. 17. 22:20
2/21 anonim válasza:
Sajnos előfordul az ilyesmi,ne keseredj el szerintem ha odafigyelsz a kicsidre nem lesz gond,nagyon sajnálom.Csak itt MO.-n bevett szokás ez a 3 éves pics@meresztés otthon,más eu-s országokban sokkal hamarabb visszamennek dolgozni a nők.Az én kislányom igaz másfél éves,de nagyon okos ,kiegyensúlyozott gyerek,kitűnik a kortársai közül,és nem lelkisérült pedig 5 hónapos kora óta dolgozom.Nyugi.
2010. jún. 17. 22:32
3/21 anonim válasza:
Első válaszolónak nincs igaza.Dolgoztassuk apát halálra,de te nehogy megmozdulj.Ne haragudjatok de kikivánkozott.Inkább menjen vissza dolgozni,mint azt mondja a gyerekének nincs.Semmi közünk ahoz ki mikor viszi a gyermekét bölcsibe.Én is befogom adni 2évesen.Akárhogy számolom a gyes-ből nem fogunk tudni megélni,kaja is kell,nem csak szeretet.Ja és néha nem árt apát is látni,nem még elküldeni plussz munkára.
2010. jún. 17. 22:41
4/21 anonim válasza:
nagyon sajnálom,h ilyen korán vissza kell menned!tényleg ne aggódj,nem fog hiányt szenvedni a babád semmiben csak az a sajnálatos,h lehet sok elsö dolgáról lemaradsz amik örök emlékek,de ha szerencséd van akkor ezeket otthon fogja megtenni elöször:-)!
2010. jún. 17. 22:51
5/21 anonim válasza:
En is ugy gondolom, hogy jobb inkabb bolcsibe adni mint eluszni a szamlakkal vagy ehezni.
El mehetsz 4 oraban is dolgozni es mar azzal is elorebb vagytok!!
Biztos nehez lesz, de lehet boldog a bolcsiben is!!
2010. jún. 17. 22:53
6/21 anonim válasza:
A 4 hónap nagyon korai, a 3 év meg már túl sok.
nekem szerncsém van, mert min. 2 évig otthon lehetek8addig tervezem) de ha előbb kellene visszamennem, akkor az lenne.
(mondjuk a párom 4 hónaposan ment bölcsibe, pedig az a 70-es években volt, bár akkor ugye anyák nem nagyon szoptattak)
2010. jún. 17. 22:53
7/21 anonim válasza:
előző
Szóval ez lemaradt, hogy attól apárom még nem lett lelki sérült..az apukája katona volt+tanult, az anyukájának muszáj volt visszameni, ah nem kartak éhen halni, vagyis a muszáj, sajnos nagy úr
2010. jún. 17. 22:55
8/21 anonim válasza:
"Csak itt MO.-n bevett szokás ez a 3 éves pics@meresztés otthon" -Kedves szerző,
csak annyit üzennék, hogy nem mindenki a fent írt műveletet csinálja otthon, hanem neveli a gyermek(eit)ét.
2010. jún. 17. 23:03
9/21 anonim válasza:
24 órán keresztül nevelsz???-szegény gyerek,ha nem inged,nem veszed magadra.
2010. jún. 17. 23:29
10/21 anonim válasza:
Én csak az nem tudom, hogy aki otthon van 3 évig, a 3. évben hogy jön ki a gyes-ből.
Mert nekem a gyes 2 családival fele annyi sem lesz, mint most gyed (2 csp-vel), az meg nagyjáből kocsi törlesztője.
Szóval örülök, hogy 2 évig itthon lehetek, de aztán muszáj visszamenni, máskülönben a kocsit vinné a bank.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!