Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden anyós ennyire idióta,...

Minden anyós ennyire idióta, tudatlan?

Figyelt kérdés
Kedves anyósom szinte minden nap ha reggel leviszem hozzá a gyereket (együtt lakunk), folyton fogyókúrás porral eteti (14 hónapos). Ő ezt issza reggelire, és szerinte ízlik a gyereknek. Egy ideig tűrtem, de ma rászóltam hogy talán nem kéne ilyet adni a gyereknek, főleg mert nem kövér, meg amúgy se. Persze sértődés lett a vége, ami nagyon nem izgat, mert addig sem látom a képét. De hogy juthat egyáltalán ilyen az eszébe? Nyugtassatok meg hogy nem én reagálom túl.
2010. jún. 17. 22:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
előző vagyok.azt elfelejtettem,hogy ha esetleg néha énis szólók hogy ezt nemkéne,ő is megsértődik.meg ő úgy viselkedik,mintha a saját gyereke lenne.ha egész nap nála lenne,még az is kevés lenne.az ilyenekről énsem tudom elképzelni,hogy gyereket neveltek.még szerencse,hogy nem sűrűn van nála a gyerek,mert már talán bicikliztetné is szegényemet.
2010. jún. 18. 08:32
 22/25 anonim ***** válasza:
Abszolút semmi lehetőséged/lehetőségetek elköltözni? Az lenne a legjobb megoldás, amint tudtok. Anyósom dettó, csodálkozom, hogy a fiai (férjem és öccse) egyáltalán életben vannak....
2010. jún. 18. 08:47
 23/25 anonim ***** válasza:
Lányok!Akármit csinálhatnak a "kedves" anyósok az unokákkal,nem szóltok,mert eltartottak vagytok????Álljon meg a menet!!!Párom dolgozik,én itthon a gyerekkel.De nem érzem magam eltartottnak,igaz a gyerek után csak 38ezret kapok,de mosok,főzök,takarítok az emberre is,keményen kiveszem a részem,mellette gyereket nevelek.Nem csak ülök és nézek.Anyósékkal 2generációs házban élünk,ők lenn,mi fenn,úgyhogy napi szinten találkozunk.De ha valami hülyeséget csinál,ha nem tetszik valami,kedvesen,de szólok.Azért van a szám,ha megsértődik sajnálom,a gyerekem fontosabb!!!!Ne legyetek már ilyen tutyi-mutyik!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. jún. 18. 13:10
 24/25 anonim ***** válasza:

tegnapelötti 22:59-es vagyok!nálunk még az nehezíti a dolgot,h mi nem fizetünk a rezsibe,mert amit kapok meg amit a párom keres az lófing,kajára nem maradna,se pelusra,se semmire....így aztán emiatt még inkább úgy érzem,h igenis el vagyok tartva és emiatt a nevem:KUSS!na azért ezt nem úgy kell elképzelni,h egyálltalán nem nyitom ki a számat,mert nem hagyok mindent rá,emiatt is vannak a veszekedések néha!egyszer azért vesztünk össze,mert a szobában ment a Tv(hallkan) ahol aludt a gyerek!megkértem,h vigyázzon rá amíg kimegyek gyorsba a boltba!Ő ki akarta kapcsolni a tv-t,h ne menjen,mondtam neki,h ne tegye,mert amellett aludt el és ha valami zaj lesz akkor felkell!na én voltam ezzel a legfelelőtlenebb anya a világon,és ha majd beteg lesz a gyerek akkor biztos,h a jó Istent fogom hibáztatni érte pedig én tehetek róla,mert a gyereknek csend kell és nyugalom!ezt értem,de az ingerszegény környezet az még szarabb,mintsem,h megy mellett a tv!nekem se állt szándékomban egész nap a néma csendben ülni és lábujhegyen közlekedni!annyira rá van izgulva erre a legyen csönd témára,h képes volt felhozni nekünk egy másik faliórát,mert a miénk hangosan TIKK-TAKKOLT!szerintetek?volt,h úgy szólt föl nekem h nem akarom-e LEPASSZOLNI a gyereket,mert itthon van és ráér!a másik mániája,h én mikor menjek a gyerekkel sétálni,mert most süt a nap,most rossz az idö ne menjek,stb...

jaj a legjobb:múltkor barátnöztem a picurral amikor felhívot anyósom:Merre vagy?(se köszönés,se ki is vagyok,se miért is kereslek,se semmi...)Én:valahol!de én hol vagyok?Én:vendégségben,miért?Ő:fedett helyen vagyok-e mert iszonyat zuhé van kint és,h ő csak aggódott,mert úgy elmentem otthonról(mertem felnött fejjel),h semmit se mondtam és hogy nem akarta,h elázzunk,de ha gond(most jött a lelkiismeretfurdalálos rész),h ő aggódik akkor szóljak és nem teszi!hahhhhhhhhhhhh,ki vagyok

valahányszor elmegyünk otthonról:hova megyünk,merre megyünk?!ha hazajöttünk merre voltunk?semmi magánélet és ezt nem érti meg,h nem áll szándékomban mindent megdumálni vele,mert nekem is had legyen már valami magánéletem!ők se számolnak be nekem a napjaikról,miért is tennék,hisz nem kötelező,meg engem nem is izgat,de ne várja már el tőlem,h én ezt tegyem!

szóval nem egyszerü,de valahogy ki kell tartanom(na de ki tudja meddig,mert a páromnak nem igazán áll szándékában elköltözni)ha csak nem valami csodafolytán lakáshoz jutunk!

2010. jún. 19. 22:31
 25/25 A kérdező kommentje:
hát csajok talán klubot kéne alapítanunk és versenyeznünk ebben a témában. Valamelyikőtök kérdezte, budaörsi vagyok.
2010. júl. 12. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!