Minden anyós ennyire idióta, tudatlan?
tegnapelötti 22:59-es vagyok!nálunk még az nehezíti a dolgot,h mi nem fizetünk a rezsibe,mert amit kapok meg amit a párom keres az lófing,kajára nem maradna,se pelusra,se semmire....így aztán emiatt még inkább úgy érzem,h igenis el vagyok tartva és emiatt a nevem:KUSS!na azért ezt nem úgy kell elképzelni,h egyálltalán nem nyitom ki a számat,mert nem hagyok mindent rá,emiatt is vannak a veszekedések néha!egyszer azért vesztünk össze,mert a szobában ment a Tv(hallkan) ahol aludt a gyerek!megkértem,h vigyázzon rá amíg kimegyek gyorsba a boltba!Ő ki akarta kapcsolni a tv-t,h ne menjen,mondtam neki,h ne tegye,mert amellett aludt el és ha valami zaj lesz akkor felkell!na én voltam ezzel a legfelelőtlenebb anya a világon,és ha majd beteg lesz a gyerek akkor biztos,h a jó Istent fogom hibáztatni érte pedig én tehetek róla,mert a gyereknek csend kell és nyugalom!ezt értem,de az ingerszegény környezet az még szarabb,mintsem,h megy mellett a tv!nekem se állt szándékomban egész nap a néma csendben ülni és lábujhegyen közlekedni!annyira rá van izgulva erre a legyen csönd témára,h képes volt felhozni nekünk egy másik faliórát,mert a miénk hangosan TIKK-TAKKOLT!szerintetek?volt,h úgy szólt föl nekem h nem akarom-e LEPASSZOLNI a gyereket,mert itthon van és ráér!a másik mániája,h én mikor menjek a gyerekkel sétálni,mert most süt a nap,most rossz az idö ne menjek,stb...
jaj a legjobb:múltkor barátnöztem a picurral amikor felhívot anyósom:Merre vagy?(se köszönés,se ki is vagyok,se miért is kereslek,se semmi...)Én:valahol!de én hol vagyok?Én:vendégségben,miért?Ő:fedett helyen vagyok-e mert iszonyat zuhé van kint és,h ő csak aggódott,mert úgy elmentem otthonról(mertem felnött fejjel),h semmit se mondtam és hogy nem akarta,h elázzunk,de ha gond(most jött a lelkiismeretfurdalálos rész),h ő aggódik akkor szóljak és nem teszi!hahhhhhhhhhhhh,ki vagyok
valahányszor elmegyünk otthonról:hova megyünk,merre megyünk?!ha hazajöttünk merre voltunk?semmi magánélet és ezt nem érti meg,h nem áll szándékomban mindent megdumálni vele,mert nekem is had legyen már valami magánéletem!ők se számolnak be nekem a napjaikról,miért is tennék,hisz nem kötelező,meg engem nem is izgat,de ne várja már el tőlem,h én ezt tegyem!
szóval nem egyszerü,de valahogy ki kell tartanom(na de ki tudja meddig,mert a páromnak nem igazán áll szándékában elköltözni)ha csak nem valami csodafolytán lakáshoz jutunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!