Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden anyós ennyire idióta,...

Minden anyós ennyire idióta, tudatlan?

Figyelt kérdés
Kedves anyósom szinte minden nap ha reggel leviszem hozzá a gyereket (együtt lakunk), folyton fogyókúrás porral eteti (14 hónapos). Ő ezt issza reggelire, és szerinte ízlik a gyereknek. Egy ideig tűrtem, de ma rászóltam hogy talán nem kéne ilyet adni a gyereknek, főleg mert nem kövér, meg amúgy se. Persze sértődés lett a vége, ami nagyon nem izgat, mert addig sem látom a képét. De hogy juthat egyáltalán ilyen az eszébe? Nyugtassatok meg hogy nem én reagálom túl.
2010. jún. 17. 22:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Szegény Ti! Én a párom nélkül nem vagyok hajlandó betenni a lában anyósékhoz. Szerencsére jó messze lakunk, így még véletlenül sem fordulhat elő, hogy betoppanna hozzánk okoskodni. Meg is őrülnék!!!!

Egyébként nálunk mondhatok én bármit, mindig anyósnak van igaza. Sajnos az én párom nem áll mellém az anyjával szemben. Ha én mondok valamit az hülyeség, ha anyós is ugyanazt mondja, akkor már oké.

Útálom ezt a helyzetet, még szerencse, hogy 230 km-re lakik tőlünk, és csak kéthetente találkozunk egy napra.

Ja és ő is tud néha olyan csuda dolgokat művelni, hogy én is elcsodálkozom, hogy nevelt gyereket...

2010. jún. 17. 22:44
 12/25 anonim ***** válasza:
Nem csak az anyósod idióta,hanem te is,ha elnézted hogy azt adjon a gyereknek,és csak most jutott eszedbe hogy talán nem kéne....neharagudj nem vagy normális!
2010. jún. 17. 22:50
 13/25 A kérdező kommentje:

tudnék én is cifrábbakat mesélni, versenyezhetnénk :)

Csak az a vicces, hogy 5 diplomája van, de az élet alapvető dolgaihoz, meg a gyerekekhez olyan sötét hogy szinte ilyen már nem is létezik. Néhány hete azt találta ki nekem: "most már elég nagy fiú a gyerek, jó lenne már bilire szoktatni"

NA akkor levert a víz... 14 hónapos gyereket??????????? és próbált érvelni, meg győzködni... na ha kussolt volna bölcsebb maradt volna.

2010. jún. 17. 22:50
 14/25 A kérdező kommentje:
utolsó, neked igazad van, de túl gyáva vagyok, mert annyira utálok vitatkozni, haragot tartani, és én olyan lelkis vagyok hogy utána még én érzem magam rosszul... (hiába van igazam) nem is tudom neked elmondani ilyenkor enni-inni-aludni nem tudok az idegességtől. De tudom keményebbnek kell lennem mert a gyerekemről van szó!
2010. jún. 17. 22:52
 15/25 anonim ***** válasza:
te atya világ!ugyan ebben a cipöben vagyok,mint te!mi is anyósékkal élünk a felsö szinten és mindenbe belemagyaráz!néha akkora f@szságokat,h sírni tudnék!én se merek nagyon ellenkezni,mert szintén eltartott vagyok,de ha nemet mondok,mert másképp látom a dolgot akkor az úgy nem jó és hallgassak a bölcsebbre!mindeközben meg azt blablázza,h ő elviseli a nemet,pedig sértödik amikor nemet mondok!ja,ő is több diplomás,de ugye az életet nem lehet könyvekböl tanulni így az nem megy neki!sógornöm is több diplomás de számológépet használ ahhoz,h összeadjon 2számot és ezt szó szerint értem!kész vagyok...azt hittem csak én vagyok ilyen szituban....merre laksz?
2010. jún. 17. 22:59
 16/25 anonim ***** válasza:
De a TE gyereked,NEKED kell ré vigyázni,a te felelősséged,ugyhogy állj a sarkadra légyszives!
2010. jún. 17. 23:29
 17/25 anonim ***** válasza:
Tudod te mik vannak ilyen fogyókúrás porokban??Ha legközelebb patkányméreggel fogja etetni,azért mert az szép rózsaszin,és izlik neki,azt is hagyni fogod?
2010. jún. 17. 23:32
 18/25 anonim ***** válasza:

jaaaj istenem teljesen megertelek,nalunk ugyan ez van minden stimmel,meg az is hogy a parom is ki akar menni kulfoldre es itthagyni a boszorkannyal.nekem is annyi olyan dolog van amiert rendesen nem merek szolni,pedig kellene de mit tudom en,eltartott vagyok es nincs sok beleszolas,foleg meg hogy mivel o idosebb mindent jobban tud[azt hiszi o]multhet szombaton iszonyu meleg volt es kint furodt a gyerek mert mondta,hogy nem lesz semmi baja,hat megfazott,most beteg.

na erre o,en mondtam,hogy nem kell kint furdetni,mire en epp maga mondta.szoval kesz vagyok tolle.

mindegy majd lesz valahogy nekunk!

2010. jún. 18. 00:27
 19/25 anonim ***** válasza:

Szerintem igen :) Tényleg igaz a mondás h az anyós viccek a lány anyjáról szólnak, de a férj anyjára igazak!

Én is ki vagyok tőlük....pl múltkor mikor hidegebb idő volt átmentünk hozzájuk, a kislányom cuki kis husis és azt akarták hogy a hideg lakásba egy szál rövid ujjú body-ba legyen...persze felöltöztettem...

Lelkiismeret nélkül rádohányoztak volna az újszülött gyerekre ha a párom nem szól és még mi voltunk a köcsögök...és sorolhatnám még.....ELEGEM van belőlük nekem is !Nem bírnék velük élni, még ez a 30 km is kevés ami köztünk van.....sztem inkám 300 000 km kellene...

2010. jún. 18. 07:10
 20/25 anonim ***** válasza:
szia!énis hasonló cipőben járok.sajna mi is együtt lakunk vele,csak mi az emeleten.nekem pl. a múltkor a 4,5 hós gyerekemmel porcukrot nyalatott le a süteményről.de mivel én eltartott vagyok,ezért énsem merek neki szólni,és a párom sem áll mellém mindig,ahogy akkor sem állt volna mellém,mert azt mondta hogy ennyi nem árt neki.énis csak a szerencsében bízok.sajna a párom meg nem is nagyon hajlik az elköltözésre.hát nemtudom mi lesz ebből,de sok jó nem.próbáljatok meg ti is kitartani.
2010. jún. 18. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!