Minden anyós ennyire idióta, tudatlan?
Szegény Ti! Én a párom nélkül nem vagyok hajlandó betenni a lában anyósékhoz. Szerencsére jó messze lakunk, így még véletlenül sem fordulhat elő, hogy betoppanna hozzánk okoskodni. Meg is őrülnék!!!!
Egyébként nálunk mondhatok én bármit, mindig anyósnak van igaza. Sajnos az én párom nem áll mellém az anyjával szemben. Ha én mondok valamit az hülyeség, ha anyós is ugyanazt mondja, akkor már oké.
Útálom ezt a helyzetet, még szerencse, hogy 230 km-re lakik tőlünk, és csak kéthetente találkozunk egy napra.
Ja és ő is tud néha olyan csuda dolgokat művelni, hogy én is elcsodálkozom, hogy nevelt gyereket...
tudnék én is cifrábbakat mesélni, versenyezhetnénk :)
Csak az a vicces, hogy 5 diplomája van, de az élet alapvető dolgaihoz, meg a gyerekekhez olyan sötét hogy szinte ilyen már nem is létezik. Néhány hete azt találta ki nekem: "most már elég nagy fiú a gyerek, jó lenne már bilire szoktatni"
NA akkor levert a víz... 14 hónapos gyereket??????????? és próbált érvelni, meg győzködni... na ha kussolt volna bölcsebb maradt volna.
jaaaj istenem teljesen megertelek,nalunk ugyan ez van minden stimmel,meg az is hogy a parom is ki akar menni kulfoldre es itthagyni a boszorkannyal.nekem is annyi olyan dolog van amiert rendesen nem merek szolni,pedig kellene de mit tudom en,eltartott vagyok es nincs sok beleszolas,foleg meg hogy mivel o idosebb mindent jobban tud[azt hiszi o]multhet szombaton iszonyu meleg volt es kint furodt a gyerek mert mondta,hogy nem lesz semmi baja,hat megfazott,most beteg.
na erre o,en mondtam,hogy nem kell kint furdetni,mire en epp maga mondta.szoval kesz vagyok tolle.
mindegy majd lesz valahogy nekunk!
Szerintem igen :) Tényleg igaz a mondás h az anyós viccek a lány anyjáról szólnak, de a férj anyjára igazak!
Én is ki vagyok tőlük....pl múltkor mikor hidegebb idő volt átmentünk hozzájuk, a kislányom cuki kis husis és azt akarták hogy a hideg lakásba egy szál rövid ujjú body-ba legyen...persze felöltöztettem...
Lelkiismeret nélkül rádohányoztak volna az újszülött gyerekre ha a párom nem szól és még mi voltunk a köcsögök...és sorolhatnám még.....ELEGEM van belőlük nekem is !Nem bírnék velük élni, még ez a 30 km is kevés ami köztünk van.....sztem inkám 300 000 km kellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!