Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS! Babám nagyon lázas. Nem...

SOS! Babám nagyon lázas. Nem hat a kúp, sem a hűtőfürdő. Mit lehet még tennem? Ügyeleten injekció?

Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 20:36
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Felhívtam a dokinkat.Azt mondta, ne aggódjak, mert most van egy ilyen járvány, ami magas lázzal, torokgyulladással jár.Szerinte elég lesz a kúp, Nurofen, és a hűtőfürdő sokszor.Ne vigyem hozzá, majd csak a jövő héten.

Hajnalban lement a Nurofentől a láz ma délig.Most már csak 38 körül van a hője.

Inni nem akart éjjel.Apa kitalálta, hogy tegyek egy pici sót az ivóvizébe, majd attól szomjasabb lesz.Ma egész délelőtt ivott:)

Köszönöm a tanácsokat!

2010. jún. 18. 13:17
 32/37 anonim ***** válasza:
most ne vizet itass vele, amíg lázas, hanem édeset. teát pl. itt olvastam a múltkor, h láznál édeset kell inni, mert úgy tud rendesen felszívódni a folyadék. bár nem értem, h miért. szóval ha elfogadja a teát, akkor most pár napig inkább azt add neki, biztos ami biztos alapon. az anyuka, aki ezt írta, 1 liter vizet megitatott a babájával, mégis kiszáradt.
2010. jún. 18. 13:29
 33/37 A kérdező kommentje:

Tényleg?Akkor váltok teára.

Ezer köszönet!

2010. jún. 18. 17:50
 34/37 anonim ***** válasza:

Szia

Pont édeset nem szabad itatni a lázas emberrel, mert a cukor energiát termel,. ami felviszi a lázat.

Sósat kell, ahogy a férjed mondta, mert a só megköti a vizet és nem tud kiszáradni.

Egy gyógypedagógus, egészségtantanár anyuka.

2010. jún. 20. 07:18
 35/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Ma már csak vizet adtam neki.
2010. jún. 20. 13:13
 36/37 anonim ***** válasza:
na akkor legyél okos. mindig mindenki, mindenben mást mond...
2010. jún. 20. 13:45
 37/37 A kérdező kommentje:

:)

Ma voltunk orvosnál.Ő is mást állít, mint az előtte vizsgálódott 2 doki.Hárman háromfélét mondtak.

2010. jún. 20. 14:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!