SOS! Babám nagyon lázas. Nem hat a kúp, sem a hűtőfürdő. Mit lehet még tennem? Ügyeleten injekció?
Nekünk pont tegnap volt ilyen + ment a hasa is.Este semmit nem aludtunk állandoan a lázát mértem mikor 39 felé ment hivtam az ügyeletet és kapott egy szurit reggelre már felsem ment neki.
Mi is falun élünk és a városi ügyelet jött ki hozzá.Ugyan az az orvos aki korházban segitet neki megszületni.Szoval kikell jönnie.Azért azon a veboldalon nézz utána.
Ja és itasd ammenyire csak birod nem gond ha csak pár korty megy le neki akkor is add.
Majd irj hogy mi van.
A Germicid sem hatott.Rá egy órára feljebb ment a láza.Nem hittem a szememnek.
Most még várok egy kicsit, mert elkezdett izzadni.Hátha ez jót jelent.Be sem takartam, hogy jobb legyen a hőleadás.
Fehérvárra fogok telefonálni, ha kell.A dokink a kórházban dolgozik, de most nincs képem felhívni.Inkább az ügyelet.
Én sem fogok éjjel aludni az tuti.
Köszönöm babám nevében is az aggódást!
Mi most voltunk így, 39,4volt a láza. Lázas volt vagy 2-3 napig. Nem tudtuk neki levinni. AZ ÜGYELETEN SEMMIT NEM CSINÁLTAK!
Amit tehetsz: Germicid kúp és Nurofen szirup egyszerre.Ismétlés 6óránként.
LE KELL VINNI A LÁZÁT 38RA.Hűtőfürdő sajnos. Vizesruha csak a testen ér valamit,kéz,fej,láb...nem jó.
Izzadt és lement a láz.Örültem nagyon.Egész eddig.Már megint lázas...
2-3 napig fog tartani?Naaaagyon jó.Majd utána alszom egy nagyot.
:(
azért vidd el ma orvoshoz. nem biztos, hogy több napig tart majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!