Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Igaz, vagy hamis szerinted? A...

Igaz, vagy hamis szerinted? A babak atlagosan napi 2 orat sirnak.

Figyelt kérdés
2018. júl. 5. 10:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
38%
Hamis. Ránk biztosan nem igaz. Szerencsére! 🙂
2018. júl. 5. 10:37
 2/15 anonim ***** válasza:
28%
Hamis, sosem hagynám, hogy ennyit sírjon a babám egy nap..
2018. júl. 5. 10:37
 3/15 anonim ***** válasza:
75%
Átlagosan. Nekem a kisebb 4-5-6 órát is tuti sírt, a délutáni program része volt. Kézben volt, járkáltam vele és nem hagyta abba. :( más babák meg max addig sírnak amíg anyuka kezet mos. Ez a 2 óra egy érdekes átlag, de nem jelent semmit.
2018. júl. 5. 10:39
 4/15 anonim ***** válasza:
55%
Bocs, de nincs értelme a kérdésnek...Mekkora baba? egy újszülött, vagy egy 3 hónapos? Hasfájós vagy nem hasfájós? Kiegyensúlyozott körülményei vannak, vagy ingerült környezetben él? Erre nincs értelmes válasz. Van, hogy sírnak 2 órát, van, hogy nem sírnak, van hogy többet sírnak, van, hogy kevesebbet. Van, hogy ennyi az átlag (mennyi időre is?) van, hogy nem ennyi.
2018. júl. 5. 10:39
 5/15 anonim ***** válasza:
33%
Hülyeség, az enyém biztosn nem sírt ennyit, mert nyugis, más baba meg napi 2 óránál többet is sír, ha hasfájós, vagy nyűgös.
2018. júl. 5. 10:44
 6/15 anonim ***** válasza:
29%
Igaz, az enyém ennyit sírt kb 3 hónapos koráig, hasfájós volt sajnos. És nem “hagytam” sírni, kézben is sírt meg mindenhogy, próbáltam megoldani a problémáját..
2018. júl. 5. 10:47
 7/15 anonim ***** válasza:
52%
Nekem úgy tűnik a legtöbb válaszoló nem fogta fel a kijelentést. Nem 1-2 kiválasztott baba szokásai alapján jelentették ezt ki, hogy ti 1-2-3 gyerekkel hamist írkáljatok.. 😂 a kijelentést ki tudja hány száz-ezer baba alapján tették, ehhez képest egy itteni kérdés 10-15 válaszadóval vagy tükrözi a valóságot, vagy nem...
2018. júl. 5. 10:53
 8/15 anonim ***** válasza:
69%

Lehet.

Vannak időszakok, mikor többet sírnak, van, hogy egész nap vigyorog, alszik, eszik felváltva. Egy gyereknél sem ugyanolyan minden. Pláne több esetében. Az átlag meg csak statisztika. Ha van egy baba, aki egész nap nem sír, egy pedig napi 4 órát, az átlag 2 óra fejenként, mégse igaz egyikre sem.

2018. júl. 5. 11:10
 9/15 anonim ***** válasza:
14%
Ez egy adatsorból megalkotott átlagszám. Hogyan tudnám megmondani, igaz-e? Megvannak neked a pontos adatok? Vagy azt akarod kérdezni, ránk igaz-e? Milyen idősek ezek a bizonyos babák? Melyik földrészen élnek stb.?
2018. júl. 5. 11:14
 10/15 anonim ***** válasza:
71%

Tudod, 2-es, egy hasfájós vagy éppen fogzós baba mellett te a fejed tetejére is állhatsz, akkor sem biztos, hogy tudsz neki segíteni, és egy csapásra abbahagyja a sírást.

Én nagyon válaszkészen nevelem a gyermekeimet, sosem hagytam/hagyom sírni Őket...mégis a kisfiam élete első 2,5 hónapját végigsírta. Iszonyatosan fájt a hasa, mint kiderült, tejérzékeny volt, hiába adtam Neki a cseppeket, a problémát csak az én tejmentes étkezésem oldotta meg. Az első gyanúra orvoshoz vittem, mégis 2 hónapba telt, mire egy véres széklettel már tudtak a dokik mit kezdeni. Szval öleltem egész nap, és amennyire tudtam, éreztettem Vele, hogy Ő az életem, és mellette vagyok, sosem hagyom magára a fájdalmával. Ő pedig csak sírt, míg egyszer csak kitisztult a tejfehérje az én szervezetemből, a következő másfél évben pedig nem ettem semmi tejeset, és kaptam egy mosolygombócot.

Tehát, én azt mondom, a babák sokfélék, az átlag babák bizony megsírják a maguk napi 2 óráját átlagban, az biztos. A hasfájás a legtöbb babát érinti.

Ugyanez a fogzáskor, rengeteg babának semmi csodaszer nem segít, amíg át nem tör az a fogacska.

Picit korlátoltak itt a válaszadók: ha az ő babájuk történetesen nem hasfájós (10 esetből kb. ketten nem azok), akkor az már nem is úgy van😊

2018. júl. 5. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!