Átlagosan mennyit nő egy baba lába 1 éves kor körül? Cipőt vennénk egy lassan járó babának.
Jönnek a hidegek és szeretnénk egy meleg járó cipőt venni a fiúnknak, aki ugyan még nem jár, de már tárgyak mellett feláll és már oldalra lépeget is az ágy mellett.
Örülnénk, ha a most megvett cipőt kora tavasszal ki tudná használni. Amikor már jó eséllyel járni fog. Van erre esély? Vagy addigra kinövi?
Az utcai sétákhoz szeretném most. Mert ami van cipője az nem magas szárú, kint van a bokája. Én didergek amikor látom, hogy a nadrágből kivillan a zoknis bokája... Amolyan kocsis cipőként használjuk, nem sokszor áll lábra benne.
Viszont amikor kávézóba megyünk, játszótérre, akkor szeret a szék mellett, játék mellett lábra állni és jó lenne ha egy melegebb cipőben tenné ezt a közelgő hidegekben.. :/
Akkor vegyél cipőt most, ami most jó neki.
Nagy valószínűséggel 4-5-6 hónap múlva ez már nem lesz jó neki (tehát tavasszal).
Hűha! Akkor igen, ebből két cipő lesz.. :)
Köszönöm!
Én vettem egy egyszerűbbet, ez jó lesz ameddig nem jár. Ha megtanult járni, akkor kap egy minőségi cipőt.
Vegyél te is most egyet, hiszen valami kell a lábára. De mire megtanul járni, tuti nem lesz jó rá a mostani. 2számmal nagyobbat meg nem vehetsz.
Nálunk úgy alakult, hogy az oldalazva lépegetés után fél évvel indult el önállóan. Ezalatt 3 számot nőtt a lába.
Takard be, tedd fel a lábzsákot!
Maximum puhatalpúból érdemes nagyobbat venni, mint a lába. Az eleve úgy is van számozva, hogy egy méret több számot ölel át. Tavaly ősszel amikor még csak oldalazott, mi liliputi csizmát vettünk kocsicipőnek. Abban beltéren simán leteheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!