Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Éri bármi hátrány a babámat...

Éri bármi hátrány a babámat ha a napi vitamincseppet (vigantol) nem kapja meg?

Figyelt kérdés
És én elfelejtem másnap is pótolni.
2008. nov. 1. 12:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
20%
Igen éri, mégpedig a kutacsa nem növekszik rendesen stb... Az a dolgod hogy be add neki a napi egy cseppet. Hogy lehet ezt elfelejteni? Egyszer max. kétszer, de az én gyerekem már fél éves, és még egyszer sem felejtettem el beadni neki.
2008. nov. 1. 12:48
 2/13 anonim ***** válasza:
66%
Nem hiába kell adni 1 éves koráig. Meghatározó lehet a csontozat alakulásában. Én is volt, hogy elfelejtettem adni 1 hétig, még el is mondtam a védőnőnek, ő meg finoman rám szólt, hogy nagyon fontos, úgyhogy figyeljek erre jobban oda.
2008. nov. 1. 12:50
 3/13 anonim ***** válasza:
67%
Nagyon fontos neki,hogy erősödjenek a kis csontjai.Nyilván nem direkt nem adtad neki,de erre nagyon figyelj,legközelebb inkább ird fel,aztán pipáld ki ha megkapta!
2008. nov. 1. 13:20
 4/13 anonim ***** válasza:
17%

Igen ahogy az előzőek írták.

Azért fordul elő, mert nincs napirended!

Ideje lenne azzal foglalkozni amiért otthon vagy, mert ugye otthon vagy a babával..Legyen a vigantol szem előtt és kész!

2008. nov. 1. 13:28
 5/13 anonim ***** válasza:
75%

Én is néha elfelejtem, de ettől még emberek vagyunk és nem rossz anyák!

Az igaz , hogy kell a napirend. Én is itt olvastam, és bevált, hogy fürcsikor kapja meg. A fürdőbe odacuccolok, és mindjárt kiteszem az olajat. Fürcsi után nekiadom, és visszateszem a rekeszbe az olajat. Ha kint marad, apa rá is kérdez, hogy megkapta-e, mert mondtam neki, hogy ha beadom neki, visszateszem. Volt, hogy kikészítettem, mégis elmardt, ilyenkor apa rám szólt, hogy kint van, tehát elmaradt.

Néha előfordulhat, de ne legyen rendszeres. Kösd valamihez, és nem marad el.

Mondjuk a fürcsihez, vagy a reggeli első peluscseréhez, ezeket bizti minden nap megcsináljátok:-)

2008. nov. 1. 13:32
 6/13 anonim ***** válasza:
58%
Senki nem mondta hogy rossz anya aki elfelejt valamit, csak azt , hogy mostantól előtérbe, napirendbe kell helyezni ezeket a dolgokat..utána jöhet a matiné..
2008. nov. 1. 13:41
 7/13 anonim ***** válasza:
64%
Semmi hátrány nem éri, ha közben még kint nap is éri őt. Igazából pótolni nem szabad, ha kimaradt egyik nap, semmiképpen sem szabad egynél több cseppet adni, mert az éppen az ellenkező hatást váltaná ki. Legjobb tízórai időben adni, mert akkor ha elfelejtődik, még van a nap folyamán idő a beadásra. De borzalmas válaszokat kaptál többek között, ne is tőrődj velük, nincs anyuka, aki legalább egyszer nem feledkezne meg a cseppről, és persze utána ezerszer jobban figyel.
2008. nov. 1. 18:11
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg nem a válaszok a borzalmasak, hanem az, hogy egy ilyen fontos dolgot nem kap meg a gyerek, mert az anyuka elfelejti. Lesznek még ennél sokkal fontosabb dolgok is és akkor majd azt is elfeljeti? Na ne már. Még dícsérjem is meg, hogy elfelejti adni a Vigantolt napi rendszerességgel a gyereknek? Akkor ti akik lepontoztátok a normális válaszolókat, kicsit ferdén gondolkoztok. Inkább a kérdést feltevőt kéne lepontozni, ha lehetne, nem pedig azt aki megírta neki, hogy igen lehet belőle baj, és felelőtlen is. Na akkor most ezt is le lehet pontozni, a lényeg hogy az igazat írtuk meg:) És legalább ezután nem felejti el beadni a babucinak! Legalábbis remélem!
2008. nov. 1. 18:34
 9/13 anonim ***** válasza:
49%

Semmi baj nem történik, ha egyszer-egyszer elmarad. Csak hosszú szünet ne legyen.

Volt, hogy én is elfelejtettem.

Régen nem kaptak a babák ilyen vitamint, mondjuk én sem... oszt mégis itt vagyok...

2008. nov. 1. 20:31
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ha néha előfordul,havonta 1-2x,hogy elfelejted,az nem gond.Napsütés úgyis éri,ha sétáltok.Csak télen jobban oda kéne figyelni.

Viszont nekem azt mondta a doki,kb 2-3 hónapja,hogy heti 2x adjak.Most fél éves.Elég furcsának tartom,nem kevés?(Bocs,hogy itt kérdeztem)

2008. nov. 1. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!