Női név? Szerintetek?
Adelheid
Adeodáta
Afszana
Akaiéna
Androméda
Ánfissza
Anicéta
Apollinária
Árpádina
Azucséna
Baucisz
Berfin
Betsabé
Blondina
Brohe
Dezideráta
Druzsiána
Epifánia
Eponin
Főbe
Grizeldisz
Ilitia
Immakuláta
Innocencia
Isméria
Ividő
Jokébed
Kecia
Krimhilda
Ladiszla
Laksmi
Pasztorella
Pelágia
Pompília
Ripszima
Szaraszvati
Szixtin
Tarzícia
Ünőke
Vrindávani
Ziza
Zizi
Árpádina :D
Van ismerősöm a férj Árpád
A feleség Dina
Van egy lányuk miért is nem Árpádina?! :D
"Főbe"?? Mint főbe lő? :D
Amúgy elég érdekesek, csodálom, hogy ez mind anyakönyvezhető. Egyedül a Tarziciát tartom elfogadhatónak, mert a hangzása nem rossz, de ezt sem adnám.
Betsabé egy rosszhírű bibiliai nőszemély volt, a MTA-nál egurult a gyógyszer!
Ezeknél a neveknél még az is normálisabb lenne, ha engednének külföldi neveket úgy írni, ahogy ott írják.
Tele van az anyakönyvezhető nevek tára, használhatatlan, soha senki áltan nem adott nevekkel.
Ennek mi értelme?
Bár ebben az országban minek van egyáltalán értelme?
Laksmi, Brohe... WTF?! 😱
Most komolyan azt hiszed, hogy ettől különlegesebb lesz a gyereked?
Ziza, Zizi - Volt ismerősöm, aki Zita volt, és Zizinek becézték. Bölcsebb lenne, ha te is így anyakönyveznéd, mert ezek a nevek egy kislánynak még elmennek, de utána, pl. egy vezetői pozícióba helyezkedéshez elég komolytalan.
Apollinária - Akkor már miért nem Apollónia? Sokkal elegánsabb és nőiesebb, mint ez az előbbi nyakatekert változat.
Laksmi, Brohe - Ha, ezektől dobtam egy hátast. Mindkettő úgy hangzik, mintha megfejelted volna a billentyűzetet. 😆 Szörnyű, és kötve hiszem, hogy a gyereked felnőtt korára beletörődjön, hogy ilyen semmitmondó, botrány neve van.
Innocencia - Gyakorlott latinos vagyok, de először “Inkontinencia”-t olvastam... 🤣 És szerintem ezzel lennének még páran az életben. Ne tedd ki a lányodat egy zaklatói célpontnak.
Szaraszvati - No comment... A név eleje máris egy tökéletes célpont a csúfolódó gyerekeknek. És akkor hogy becéznéd? Sz*rika?! 😶
Szixtin - Ne számot adj a gyereknek, hanem nevet!...viccet félretéve szintén borzalom.
Ünőke, Árpádina, Ividő - Na, ezek a tipikus “mutassukmeghogyigazimagyarokvagyunk” nevek, amiket azoknak az 5.,7.,10. gyereküknek adnak, ha kifogynak a Fehérkéből, Budából, Havaskából.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!