Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 napja lejárt túróruditól...

10 napja lejárt túróruditól mi baja lehet és mikor a 17hós fiamnak? Nem voltam itthon és a hugom vigyázott rá, fiam kipakolta a hűtőt, hogy éhes és talált a fiók alján egy túrórudit, amit meg is ettek ketten. Tapasztalat?

Figyelt kérdés
Amikor hazajöttem,mondta a hugom,hogy ettek túrórudit,én meg csodálkoztam,hogy honnan szedték,mert úgy emlékeztem,már nincs itthon és mondta,hogy ott találták.Hugom,azt mondja,semmi fura íze nem volt a rudinak.De én aggódok,még én sem enném meg a lejártat és mindig nagyon figyelünk erre,de ez ott maradt valahogy a hűtő rekeszében.
2010. jún. 17. 17:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A túró ha megromlik keserű lesz. Akkor nem hiszem, hogy megették volna, így nem lehet nagy gond.
2010. jún. 17. 17:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem volt fura íze, akkor nincs gáz. Egyszer velem is előfordult (terhesség alatt), hogy mamámtól kértem, hogy hozzon túró rudit, ő meg nem vette észre, és lejártat vett a boltban. Kábé az is 10 napja volt lejárva. Megettem, de nem volt semmi bajom. Két-három nap múlva még volt belőle, és amikor újra ettem volna belőle, akkor már -most hülyén fog hangzani- de olyan volt, mintha szénsavas lenne, kicsit csípte a nyelvemet, mint a szénsav. Így szokott ez lenni a teánál is, meg a tejtermékeknél. Ha olyan szénsavas ízű, akkor azt bizony ki kell köpni.
2010. jún. 17. 17:40
 3/6 A kérdező kommentje:
sziasztok!köszönöm a gyors válaszokat.Akkor kicsit megnyugodtam,ha rossz lett volna,biztos,hogy nem eszik meg.Főleg a fiam,mert ő még a pennys vagy profis rudit sem eszi meg,kiköpi,csak a milka meg a pöttyös ízlik neki :)csak észrevette volna,ha nem olyan,mint szokott
2010. jún. 17. 17:44
 4/6 anonim ***** válasza:
62%

Én lejárt termékeken nőttem fel, semmi bajom.

Max fosni vagy hányni fog, nagyobb baja nem lesz, de ha nem volt fura íze, még sem.

Szavidő után még jócskán meg lehet enni a dolgokat.

A túrórudi meg igen savanyú, ha már nem jó

2010. jún. 17. 17:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! Még pár napig jó az a rudi utána, a szavatossági idő csak annyit jelent hogy a gyártó addig szavatolja a frissességét a terméknek. Maximum annyi baja lehet hogy meghajtja, de ezt is kétlem. Nyugi, nem lesz gond :)

15 hónapos kislány anyukája :)

2010. jún. 17. 21:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Én ettem 30 napja lejárt túró rudit, ami a hűtőben volt.

Azon kívül, hogy töredezett volt a csoki rajta, semmi baja nem volt..és nekem sem lett. :)

Szobahőmérsékleten persze biztos nem bírna ennyit!

2016. jún. 25. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!