Kaptatok már olyan játékot, amit ahogy elmentek a vendégek, már tettetek is a fiók mélyére?
Szia! Mi kaptunk több ilyet is, pl. 4 hónaposan hajas babát, akinek hullik a haja, az ujjai karcolnak, a ruhájából lógnak a cérnák, szóval nem lehetett valami drága. Aztán 6 hósan egy újabb hajas babát, mert az még úgy sincs neki (mert én azt eltettem jó mélyre a szekrénybe), ugyanolyan minőségben, mint az előző. És most egy olyan színösszeállítású overallt, hogy hűha... ciklámen, lila és zöldeskék színösszeállítás, persze az a régi típusú, fényes susogó anyagból. Hát télen az udvaron jó lesz, de az utcára és máshova, pl. dokihoz mást adok majd rá. Aztán babalátogatóba hoztak egy hupikék ruhácskát (nadrág, blúz és mellény rózsával díszítve), amit a mai napig nem adtam rá.
Mindennek "örültünk", aztán eltettük. Egyelőre még nem kérdezték, hol vannak az ajándékok.
13 hós kislány anyukája
Szia!
Igen én is általában a "gagyibónusz" kategóriát rakom el:)
Az én apám is mindig a legolcsóbb játékot veszi meg,de abból rengeteget,már mondtam neki,hogy előbb kérdezze meg,hogy minek örülne a gyerek.
Inkább vegyen egyet,de az legyen normális:)
Valami hasonlót kaphattunk mi is anyósomtól. Ilyen kör alakú műanyag, rajta lógnak valamiféle műanyag virágocskák, benne golyócskák. A kör alakúról fél perc alatt le lehet csípni a virágot, a virágból szintén fél perc alatt ki lehet szedni a pici golyókat. És mindez nagyon durván hangosan csörög.
Életveszélyes, a baba lenyelheti a golyókat is, virágokat is, ráadásul valami süket babának tervezhették.
Megkaptuk, és nem is értettük, ment a kukába. Még kutyának se adnám oda, az is lenyelné ezeket a részeket, nemhogy egy babának.
Második vagyok.
Most jutott az eszembe, hogy mi kaptunk még egy felhúzható, kétlábon ugráló tehenet és egy szintén felhúzható, hátraszaltót ugráló katicabogarat. Hát a babám csak nézte, majd sírt, ha meglátta őket. Már nincs meg egyik sem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!